Trailerchauffeur Hoofddorp (oproep)

Trailerchauffeur Hoofddorp (oproep)

088 - 9005555 Mail ons

Trailerchauffeur Hoofddorp (Oproep)

Als trailerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van auto’s tussen vestigingen, leveranciers, schade en reconditioningbedrijven. Je rijdt daarbij op een zgn. 3 lader of vergelijkbaar.

Waar je komt te werken

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Wereldwijd heeft Europcar International ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. In Nederland heeft Europcar de 5-sterrenkwalificatie van BOVAG, de hoogste waardering die de brancheorganisatie geeft aan een autoverhuurbedrijf. Een landelijk dekkend netwerk en een groot wagenpark dat bestaat uit diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Onze auto’s zijn maximaal negen maanden oud. We voorzien in diverse mobiliteitsbehoeften van onze klanten. Zo kun je bij Europcar zowel zakelijk als particulier auto’s leasen of huren en bieden we ook elektrische auto’s aan. Europcar Autoverhuur maakt samen met Multilease, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Motorhuis, Boedelbak, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep B.V.

 

Dit ga je doen

Het optimaal beladen van de trailer met inachtneming van veiligheidsvoorschriften met betrekking tot hoogte en bevestigen van auto’s. Het besturen van een trailer c.q. vrachtwagen met aanhanger. Je vult schadeformulieren en transportopdrachten in en administreert ritgegevens en vrachtbrieven.

Dit ben jij

Je bent in het bezit van rijbewijs C.

Je bent sociaal vaardig en spreekt goed Nederlands en Engels.
Je kunt prima werken in een stressvolle omgeving en snel switchen tussen verschillende taken.
Je werkt zorgvuldig en bent altijd bereid om je collega’s te helpen.
Je bent ook beschikbaar in de avonduren en in de weekenden.

Hierop kun je rekenen

Een team van fijne collega’s die je vanaf je eerste werkdag goed begeleiden. Ook bieden we je volop doorgroeimogelijkheden. En als je een keer een auto wilt huren, dan krijg je uiteraard een leuke korting.
Verder bieden we:
• Een salaris tussen € 8,- en € 12,- per uur, met zondag toeslag
• Een goede pensioenregeling
• Doorgroeimogelijkheden
• Leuke uitjes die de personeelsvereniging organiseert

Reageer meteen

Is deze studenten bijbaan iets voor jou? Mail een korte motivatie en je cv naar hr@spuigroep.nl. Nog vragen? Stel ze aan Nino van Ingen, via telefoonnummer 06-22577640. Hij geeft je graag meer informatie. Ben je geen student maar wil je toch flexibel werken, dan nodigen we je ook graag uit te reageren.

Online Solliciteren