Tips om een busje te huren in het hoogseizoen

Tips om een busje te huren in het hoogseizoen

088 - 9005555 Mail ons
maandag 5 juli 2021

In de zomermaanden is het de ideale tijd om je huis op te ruimen, te klussen in- en rondom het huis of om te verhuizen. Bij Europcar boek je een bestelbus voor de juiste klus. In deze blog geven we 3 tips voor het huren van jouw ideale busje in het hoogseizoen.

Tip 1 Huur een busje voor een dagdeel

Heb je een busje nodig voor een dagdeel? Bijvoorbeeld om alleen een online aankoop op te halen of om spullen weg te brengen naar de vuilstort. Met onze extra service dagdeel huren is dat mogelijk! Je huurt  al een busje vanaf € 33,- voor maximaal 4 uur. Zo heb je genoeg tijd om de klus te klaren!

Tips 2 Huur een busje doordeweeks

Een busje nodig op korte termijn? De kans dat dit in de weekenden kan is kleiner dan doordeweeks. In het hoogseizoen worden er veel busjes verhuurd in het weekend. Het voordeel van doordeweeks huren is dat er meer keuze is in het wagenpark. Zo loop je niet de kans om mis te grijpen voor de gewenste bus!

Tip 3 Reserveer op tijd

In de zomer worden de busjes van Europcar veel verhuurd. Om er zeker van te zijn dat je de ideale bus voor jou klus hebt adviseren wij om op tijd te boeken. Een busje huren doe je bij Europcar gemakkelijk en snel online. Je selecteert uit ons ruime wagenpark een busje naar keuze en haalt deze op bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt en rijdt meteen weg!

Busje huren

Een busje huren kan gemakkelijk en snel online. Wil je liever telefonisch reserveren of heb je een vraag? Onze medewerkers van het callcenter helpen je graag verder via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

Alle nieuwsberichten