Service Oproepkracht Schiphol

Service Oproepkracht Schiphol

088 - 9005555 Mail ons

Waar je komt te werken

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Wereldwijd heeft Europcar International ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. In Nederland heeft Europcar de 5-sterrenkwalificatie van BOVAG, de hoogste waardering die de brancheorganisatie geeft aan een autoverhuurbedrijf. Een landelijk dekkend netwerk en een groot wagenpark dat bestaat uit diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Onze auto’s zijn maximaal negen maanden oud. We voorzien in diverse mobiliteitsbehoeften van onze klanten. Zo kun je bij Europcar zowel zakelijk als particulier auto’s leasen of huren en bieden we ook hybride auto’s aan. Europcar Autoverhuur maakt samen met Multilease, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Motorhuis, Boedelbak, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep B.V.
 

Europcar Autoverhuur is voor de vestiging op Amsterdam Schiphol op korte termijn op zoek naar een

Service Oproepkracht Schiphol

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tot je taken behoren

Hou jij van hectiek, ben een autoliefhebber en vind je het te gek om op Schiphol te werken? Dan zoeken wij jou! Hoe ziet een gemiddelde werkdag er uit? Als een gehuurde auto teruggebracht wordt, dan zorg jij dat de auto er weer op en top uit ziet voor de volgende klant. Je rijdt de auto naar het Service Centre, hier ga je de auto tanken, schoonmaken (binnen en buiten) en onderhouden. Alles dient grondig gereinigd te worden; van het dashboardkastje tot aan de stoelen en van de velgen tot aan de ramen. Daarnaast check je het oliepeil en vul je zo nodig de ruitensproeiervloeistof bij. Daarna breng je de auto weer naar de verhuurlocatie, zodat deze weer verhuurd kan worden.

Je werkt in wisselende diensten, zodat je ook nog eens kan uitslapen of vroeg vrij bent!

Jouw profiel

Je hebt minimaal een VMBO opleiding afgerond en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, stressbestendig, zorgvuldig, collegiaal en ook beschikbaar in de weekenden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse spreekvaardigheid en je bent in het bezit van minimaal Rijbewijs BE.

Ons aanbod

Vanaf je eerste werkdag ben je onderdeel van een hecht team. Zij zorgen voor goede begeleiding. En als je een keer een auto wilt huren, dan krijg je een mooie korting.

Verder bieden we:

  • Een salaris tussen € 8,- en € 12,- per uur, met zondag toeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Een goede pensioenregeling
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Interessante trainingen
  • Leuke uitjes die door de personeelsvereniging georganiseerd worden

Interesse?

Reageer meteen

Mail een korte motivatie en je cv naar hr@spuigroep.nl. Nog vragen over deze baan? Stel ze aan Carlos de Oliveira, via telefoonnummer 06-46702142. Hij geeft je graag meer informatie.

Online Solliciteren