Service Attendant Schiphol (oproep)

Service Attendant Schiphol (oproep)

088 - 9005555 Mail ons

Service Attendant Schiphol (oproep)

Hou jij van hectiek, ben je servicegericht, een autoliefhebber, klantvriendelijk en vind je het te gek om op Schiphol te werken? Dan zoeken wij jou!

Waar je komt te werken

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Wereldwijd heeft Europcar International ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. In Nederland heeft Europcar de 5-sterrenkwalificatie van BOVAG, de hoogste waardering die de brancheorganisatie geeft aan een autoverhuurbedrijf. Een landelijk dekkend netwerk en een groot wagenpark dat bestaat uit diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Onze auto’s zijn maximaal negen maanden oud. We voorzien in diverse mobiliteitsbehoeften van onze klanten. Zo kun je bij Europcar zowel zakelijk als particulier auto’s leasen of huren en bieden we ook elektrische auto’s aan. Europcar Autoverhuur maakt samen met Multilease, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Motorhuis, Boedelbak, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep B.V.

Dit ga je doen

Voor onze klanten rijd jij de auto voor en geef je uitleg over het juiste gebruik van de auto. Je controleert bij inname van de auto de technische staat van de auto en het signaleren en opnemen van eventuele schades is aan jou toe te vertrouwen. Je werkt in wisselende diensten, zodat je ook nog eens kunt uitslapen of vroeg vrij bent!

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond, commerciële ervaring en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Je bent flexibel, stressbestendig, zorgvuldig, collegiaal en ook beschikbaar in de weekenden
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse spreekvaardigheid en je bent in het bezit van minimaal Rijbewijs B

Hierop kun je rekenen

Vanaf je eerste werkdag ben je onderdeel van een hecht team. Zij zorgen voor goede begeleiding, zoals een speciale training bestemd voor de Service Attendant. En als je een keer een auto wilt huren, dan krijg je een mooie korting.

Verder bieden we:

  • Een salaris tussen € 8,- en € 12,- per uur, met zondag toeslag
  • Een goede pensioenregeling
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Interessante trainingen
  • Leuke uitjes die door de personeelsvereniging georganiseerd worden

Reageer meteen

Mail een korte motivatie en je cv naar hr@spuigroep.nl. Nog vragen over deze baan? Stel ze aan Philip Egter via 06-12276124. Hij geeft je graag meer informatie.

Online Solliciteren