Service Agent regio Hoofddorp

Service Agent regio Hoofddorp

088 - 9005555 Mail ons

Service Agent regio Hoofddorp

Jij kent onze auto’s van binnen en van buiten, de verschillende karakters, hun goede eigenschappen. Wie is de krachtpatser, wie geeft je de ruimte of biedt dat stukje extra comfort. De klant vertelt je zijn of haar wensen. Jij beantwoordt daaraan met de ideale match op vier wielen. Als Service Agent bij Europcar bied je klanten met een vervoersvraag de optimale oplossing.

Waar je komt te werken

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Wereldwijd heeft Europcar International ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. In Nederland heeft Europcar de 5-sterrenkwalificatie van BOVAG, de hoogste waardering die de brancheorganisatie geeft aan een autoverhuurbedrijf. Een landelijk dekkend netwerk en een groot wagenpark dat bestaat uit diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Onze auto’s zijn maximaal negen maanden oud. We voorzien in diverse mobiliteitsbehoeften van onze klanten. Zo kun je bij Europcar zowel zakelijk als particulier auto’s leasen of huren en bieden we ook elektrische auto’s aan. Europcar Autoverhuur maakt samen met Multilease, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Motorhuis, Boedelbak, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep B.V.

Dit ga je doen

Het ene moment sta je aan de verhuurbalie, het andere moment bij de serviceafdeling. Je adviseert klanten aan de telefoon of aan de balie bij hun keuze voor een geschikte huurauto en je geeft uitleg over het juiste gebruik. Vriendelijk en servicegericht help je hen op weg. Huurauto’s die teruggebracht worden, check je in. Je controleert de technische staat van de auto en verzekert je ervan dat er geen schade is. Tussendoor handel je diverse administratieve taken af en aan het einde van de werkdag maak je de kas op. Je werkt dagelijks met verschillende mensen die verschillende wensen hebben. En dat in een huis vol vrijwel nieuwe bolides. Hoeveel afwisseling wil je hebben? Een autoliefhebber met commerciële flair zoals jij maakt hier een blinkende start. En we bieden je doorgroeimogelijkheden naar een volgende stap.

Dit ben jij

• Je hebt minimaal een mbo-diploma.
• Je hebt ervaring in een commerciële werkomgeving.
• Je hebt rijbewijs B.
• Je bent sociaal vaardig en spreekt goed Nederlands en Engels.
• Je kunt prima werken in een stressvolle omgeving en snel switchen tussen verschillende taken.
• Je werkt zorgvuldig en bent altijd bereid om je collega’s te helpen.
• Je bent ook beschikbaar in de weekenden.
. Je hebt enige ervaring in een soortgelijke functie.

Hierop kun je rekenen

Vanaf je eerste werkdag ben je onderdeel van een hecht team. Zij zorgen voor goede begeleiding. En als je een keer een auto wilt huren, dan krijg je een mooie korting.

Verder bieden we:

• Een salaris tussen € 2.100,- en € 2.200,-
• Reiskostenvergoeding
• Een goede pensioenregeling
• Volop doorgroeimogelijkheden
• Interessante trainingen
• Leuke uitjes die door de personeelsvereniging georganiseerd worden

Reageer meteen

Mail een korte motivatie en je cv naar hr@spuigroep.nl. Nog vragen over deze baan? Stel ze aan Nino van Ingen via 06-22577640. Hij geeft je graag meer informatie.

Online Solliciteren