Samen reizen in een scherp geprijsde personenbus

Samen reizen in een scherp geprijsde personenbus

088 - 9005555 Mail ons
Samen reizen in een scherp geprijsde personenbus

Gaat u met een groep vrienden een weekendje weg? Dan is het natuurlijk wel zo gezellig om samen te reizen!

Dus heb je ruimer vervoer nodig? Huur dan onze 9-personenbus bij Europcar!

Wij hebben diverse personenbussen scherp geprijsd! Bij een huurlengte van 7 tot 23 dagen ontvangt u ook nog eens ongelimiteerde kilometers!

Wintersport

Bent u van plan op wintersport te gaan maar is uw auto te klein? Een 6-personenbus biedt de ideale uitkomst. Daarbij heeft u zowel het voordeel van een meer-persoons vervoertuig als dat van een bestelauto. Met een laadruimte van ongeveer 3m³ biedt deze 6-personenbus voldoende ruimte om al uw bagage mee te nemen, zonder dat uw zitcomfort belemmert.

Let op: Vink tijdens uw online reservering (of melden bij telefonische boeking) de optie 'All-season banden' aan. Doet u dit niet dan loopt u het risico dat deze niet meer beschikbaar zijn. In tegenstelling tot de juiste banden voor winterse condities, kunnen wij u helaas niet voorzien van sneeuwkettingen. Uiteraard kunnen wij u, indien gewenst, tijdig voorzien van de bandenmaat zodat u deze nog op tijd kunt huren of lenen.

Voorwaarden

Europcar behoudt zich het recht om de aanbieding binnen 24 uur zonder kennisgeving te beëindigen en de algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing. 

De aanbieding is online te boeken, via ons Call Center of via één van onze Nederlandse stadsvestigingen. U kunt voor meer informatie contact opnemen met ons Call Center via telefoonnummer 088-900 55 55 of met één van onze Europcar vestigingen.

Uw voordelen bij Europcar

  • Altijd een jonge personenbus
  • Gratis inzittendenverzekering
  • Ongelimiteerde kilometers tussen de 7 en 23 huurdagen
  • Trekhaak op aanvraag
  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa