Rental Representative m/v Eindhoven Airport

Rental Representative m/v Eindhoven Airport

088 - 9005555 Mail ons

Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International en is een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten. Zo kan men bij Europcar terecht voor het huren of leasen van auto’s, zowel zakelijk als particulier. Onze auto’s zijn niet ouder dan 6 tot 9 maanden. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend hybride auto’s vallen. Europcar is in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Dit is de hoogste waardering die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf. Europcar maakt samen met Achilles Brandstoffenmaatschappij, Autoschadehuis, Motorhuis, BB&L, Boedelbak en Multilease onderdeel uit van Spuigroep BV.

Europcar is voor de vestiging Eindhoven Airport op korte termijn op zoek naar een:

Rental Representative m/v 

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tot je taken behoren

Op een gemiddelde werkdag verzorg jij onze klanten aan de telefoon en aan de verhuurbalie. Jij zorgt er voor dat klanten met een vervoersvraag optimaal geholpen worden. Je staat de klanten vriendelijk en servicegericht te woord. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal administratieve taken bij en het opmaken van de kas.  

Als Rental Representative ben jij ook het commerciële gezicht van Europcar in de regio Hoofddorp.  Je checkt de auto’s in en uit, waarbij je goed let op schade en de technische staat van de auto. Je geeft de klant uitleg over het juiste gebruik van de auto. Met jouw commerciële flair zorg je ervoor dat men in de regio Hoofddorp bij het huren van een auto aan Europcar denkt en jou belt. Je bent in deze functie inzetbaar bij de verhuurbalie en bij de service afdeling. Volop afwisseling!

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond, commerciële ervaring en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent flexibel, stressbestendig, zorgvuldig en collegiaal.
  • Je werktijden zijn van ma-zo van 8.00 tot 22.00 uur (in wisseldiensten).
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse spreekvaardigheid en je bent in het bezit van minimaal Rijbewijs B.

Ons aanbod

Je collega’s zijn een hecht team en je krijgt goede begeleiding vanaf je eerste werkdag. Als je bij ons werkt kan je elk jaar lekker op vakantie en er wordt ook aan je oude dag gedacht met onze pensioenregeling. Wil je een keer een auto huren, dan krijg je korting en vanuit de personeelsvereniging worden er leuke uitjes georganiseerd. Uiteraard bieden we je ook een passend salaris en volop doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Ben je benieuwd naar deze functie of wil je solliciteren? Wij geven je graag meer informatie, bel of mail ons.
Ben je al overtuigd, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en je CV op het mailadres: hr@spuigroep.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Ruud Hartzuiker via
telefoonnummer 040-2350478.

Online Solliciteren