Pinksteractie! Huur nu een auto met 20% korting

Pinksteractie! Huur nu een auto met 20% korting

088 - 9005555 Mail ons
Pinksteractie! Huur nu een auto met 20% korting

Auto huren met Pinksteren? Nu extra voordelig bij Europcar.

Even ontspannen in een andere omgeving? De afgelopen weken hebben we door corona weinig kunnen ondernemen. Met de huidige coronamaatregelen is het nu toegestaan om binnen de grenzen van Nederland weer iets te kunnen doen.

Europcar biedt u speciaal voor dit pinksterweekend 20% korting op een huurauto naar keuze. Zo maken wij het u gemakkelijker om veilig de weg op te gaan. Wij kunnen het ons voorstellen dat u momenteel niet met het openbaar vervoer gaat.

Accor Hotels

Het lange pinksterweekend is ideaal voor een paar dagen weg. Bent u Funway- of Privilegekaarthouder? Europcar biedt speciaal voor deze leden 15% korting op diverse Accor Hotels. Maak er een paar mooie dagen van!

Extra hyiënemaatregelen

Uiteraard heeft ook Europcar de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Naast de aangescherpte maatregelen omtrent het schoonmaken van onze voertuigen, zijn alle medewerkers van onze vestigingen goed geïnstrueerd hoe te handelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van diverse ontsmettingsmiddelen. Vanzelfsprekend is dat u altijd profiteert van de uitstekende service waar Europcar voor staat en wij de gezondheid van u en iedereen uiterst serieus nemen. Lees meer over onze hygiënemaatregelen.

Ga veilig met het gezin op stap met een huurauto van Europcar zodat u 100% verzekerd bent dat u niet in direct contact komt met anderen.

Heeft u vragen? U kunt voor meer informatie contact opnemen met ons Call Center via telefoonnummer 088-900 55 55 of met één van onze Europcar vestigingen.

Voorwaarden

  • Reserveringen en boekingen dienen uiterlijk vóór 01/06/2020 gemaakt te worden
  • Huurperiode loopt vanaf 21/05/2020 tot 01/06/2020
  • Aanbieding onder voorbehoud van beschikbaarheid en kan eindigen zonder voorafgaande kennisgeving
  • U dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam
  • Andere beperkingen kunnen eventueel van toepassing zijn
  • De algemene voorwaarden van Europcar zijn van toepassing
  • De aanbieding geldt niet op voertuigen op aanvraag