Nieuw jaar, nieuw begin!

Nieuw jaar, nieuw begin!

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 5 januari 2021

Waarschijnlijk heeft u de kersboom alweer naar zolder gebracht en is het hoekje waarin hij de afgelopen paar weken heeft gestaan netjes opgeruimd. Wat nu, denkt u? Trek dit gelijk door naar uw hele huis! Niets is zo fijn om het jaar te starten in een opgeruimde leefruimte. Het nieuwe jaar is aangebroken dus een perfecte periode om het huis verder aan te pakken! Vooral in coronatijd zijn we vaker thuis en dus is het wel zo fijn om er te vertoeven als alles opgeruimd en wel is.

Busje huren voor de grote opruiming

Op en neer rijden met de auto naar het grofvuil? Dat kan natuurlijk handiger. Een busje huren is hierin de perfecte oplossing. Zo rijdt u in één keer alles naar de stortplaats en scheelt het u tijd en gedoe. Bij Europcar huurt u al een busje voor € 47,- per dag. Ons wagenpark bevat een veelzijdig aanbod aan bestelbussen en verhuiswagens.

Een bestelauto of verhuisauto huren doet u al vanaf 3m3. Ook grotere bestelauto’s met een laadvermogen tot 18m3 behoren tot ons wagenpark. Dit type busje kunt u huren met uw rijbewijs B. Huur bijvoorbeeld een Ford Connect, Opel Vivaro of Fiat Ducato als u ruimer vervoer nodig heeft. Indien u een nog groter laadvermogen nodig heeft dan biedt Europcar u ook de optie om een vrachtauto te huren. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas.

Busverhuur bij Europcar

Ruimer vervoer nodig? Bij Europcar huurt u tegen voordelige tarieven eenvoudig en snel een bestelbus of verhuiswagen met laadvermogen naar keuze. Reserveer online, via één van onze vestigingen of telefonisch via ons Call Center op 088 – 900 5555 (ma t/m vrij 08.00 – 18.00 uur). Heeft u vragen omtrent het huren van een busje? Onze medewerkers van het Call Center staan u graag te woord.

Alle nieuwsberichten