Medewerker Debiteuren m/v Den Haag

Medewerker Debiteuren m/v Den Haag

088 - 9005555 Mail ons

Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International. Europcar is een snelgroeiend bedrijf met een zeer goede marktpositie en één van de grootste autoverhuurders in Nederland - in Europa de grootste. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag en Europcar heeft 26 stadskantoren in Nederland. Tevens is Europcar gevestigd op de Nederlandse luchthavens. Europcar verhuurt personen-, bestel- en vrachtauto’s aan consumenten en bedrijven online, via de vestigingen, het call center en in samenwerking met de reisbranche. Recentelijk heeft Europcar de World Travel Award en de Zoover Award gewonnen en Europcar is in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Dit is de hoogste waardering die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf.

Voor het hoofdkantoor binnen de afdeling Finance, Planning & Control zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Medewerker Debiteuren

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tot je taken behoren

Als Medewerker Debiteuren bij Europcar ben je verantwoordelijk voor je eigen debiteurenportefeuille. Je zorgt ervoor dat klanten tijdig betalen en neemt eventueel de nodige maatregelen om je doel te bereiken. Je treedt op als vraagbaak voor zowel debiteuren als collega’s in het land en je hebt veel contact met andere afdelingen. Daarnaast zorg je voor de juiste verwerking van financiële mutaties. Hierdoor blijven je werkzaamheden afwisselend. Als Medewerker Debiteuren rapporteer je rechtstreeks aan de Supervisor Debiteuren.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO Niveau 3/4 opleiding in administratieve richting;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring met MS Office (Word/Excel) is een vereiste. Kennis van Unit 4 UBW is een pre;
  • Je hebt cijfermatig inzicht en werkt accuraat;
  • Je bent resultaatgericht en collegiaal;
  • Je ziet problemen als een uitdaging en je bent niet bang om hard te werken.

Ons aanbod

Europcar Autoverhuur is een dynamisch bedrijf met een prettige en informele bedrijfscultuur. Je zal werkzaam zijn op het hoofdkantoor van Europcar te Den Haag.

Wij bieden je een fulltime dienstverband aan, waarbij je in een enthousiast team komt te werken. Het salaris is conform de cao voor Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf en is aangevuld met een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur je sollicitatie met CV naar hr@spuigroep.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Petra van der Heeft, Supervisor Debiteuren, via telefoonnummer 070 – 3811805 of via e-mail p.vanderheeft@europcar.nl

Online Solliciteren