Leuke uitjes voor de zomer: Onze top 3

Leuke uitjes voor de zomer: Onze top 3

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 4 augustus 2020

Door corona blijven de meeste gezinnen thuis deze zomer en wordt er vakantie in eigen land gevierd. Maar dat is zeker niet minder leuk! Corona betekent niet dat je een saaie zomer hebt dit jaar. Sterker nog, het is juist de ideale kans om eigen land beter te leren kennen. Want ook in Nederland vermaak je je op en top! Heeft u nog geen plannen? Maak er deze zomer een top vakantie van met één van deze uitjes.

Dagje weg in Nederland

Wat verstaan wij onder een leuk dagje weg? In ieder geval een grote dosis pret voor iedereen! Van de allerkleinsten tot aan de opa’s & oma’s. Wij geven u graag onze top 3 voor een gegarandeerd onvergetelijk avontuur.

Sprookjeswonderland

Bent u een echte sprookjesliefhebber in hart en nieren? Sprookjeswonderland in Enkhuizen is the place to be! Ontdek alle thema’s in het park, geniet van de betoverende muziek en sla geen enkele attractie over. Er is van alles te beleven: Zo is er een garage met een oldtimer uit 1926, een schilders museum maar ook de uitbeelding van het sprookje van de Schoenmaker en de Kaboutertjes. Gegarandeerd plezier voor jong en oud.

Het Spoorwegmuseum

Het leukste station van Nederland vindt u in het Spoorwegmuseum in Utrecht! Beleef hoe de trein de wereld heeft veranderd, bezoek een levensecht station, neem een kijkje in het theater en ontdek spannende attracties. Met een bezoekje aan Het Spoorwegmuseum zit je altijd op het juiste spoor deze zomer!

De Zaanse Schans

Ga terug naar de 17e  en 18e eeuw van Nederland en breng een bezoekje aan de Zaanse Schans. Ontdek de oude ambacht van het broodbakken in het Bakkerijmuseum en in het Honig Breethuis ziet u het huis van een 19e -eeuwse koopmansfamilie. Ook is er de mogelijkheid om per boot door het gebied heen te varen. Stap bijvoorbeeld op de koeienboot en luister naar de gids die u vertelt over het leven van vroeger in de Zaanstreek.

Auto huren voor een dag

Heeft u geen passend vervoer om een van deze uitjes te bezoeken? Bijvoorbeeld omdat u een grotere auto nodig heeft? Een auto huren bij Europcar is nog nooit zo makkelijk en snel geweest! Maak een keuze uit ons brede wagenpark en huur een auto online, via één van onze vestigingen of telefonisch via het Call Center op 088 – 9005555. Uiteraard heeft ook Europcar de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt.  U reist  altijd in een schone en veilige auto.

Mondkapjes

Het is per 1 juli toegestaan om er met meerdere mensen op uit te gaan als u met de auto reist. Rijden er mensen uit een ander huishouden met u mee in de auto, dan is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven overigens geen mondkapje te dragen. Ook als zij niet tot hetzelfde huishouden horen. Dus gaat u gezellig een dagje op stap met vrienden? Vergeet dan geen mondkapjes mee te nemen. Mondkapjes zijn vrijwel overal verkrijgbaar.

Alle nieuwsberichten