Kerstshoppen over de grens

Kerstshoppen over de grens

088 - 9005555 Mail ons
maandag 18 november 2019

De gezellige feestdagen in december staan weer voor de deur en dus kunnen we niet wachten totdat het Kerst is. Het er naartoe leven is meestal nog het leukste. Gezellig met familie en vrienden allerlei kerstmarkten afstruinen om zo alvast in de stemming te komen. Heeft u zin in een kerstuitje over de grens? Hier zit vast wel iets leuks tussen!

Hyde Park Winter Wonderland

In Londen is het Hyde Park tijdens de feestdagen compleet omgetoverd in kerstsfeer. In het sprookjesachtige winterlandschap valt van alles te doen. Zo maakt u een romantisch ritje in het reuzenrad, schaatst u een rondje over de sfeervolle schaatsbaan en geniet u van diverse spectaculaire shows. Tot slot is er heerlijke warme chocomel te verkrijgen in een van de barretjes die aan de kerstmarkt grenzen.

Waar: Londen, Engeland
Wanneer: 21 november 2019 t/m 5 januari 2020
Toegang: Gratis

Kerstmarkt in Hamelen

Deze Duitse kerstmarkt is erg leuk om te bezoeken omdat veel gebouwen uit de Wezerrenaissance dan omgetoverd zijn tot winkeltjes vol met kerstdecoratie. Ook zijn de charmante vakwerkhuizen prachtig versierd en vormen zo een unieke achtergronddecor van de kerstmarkt in Hamelen. Bezoek de glühwein-stands en de kerstbakkerij of schaats een rondje over de ijsbaan van Lütje en laat je betoveren door alles wat er te doen is tijdens de kerstperiode.

Waar: Hamelen, Duitsland
Wanneer: 26 november t/m 30 december 2019
Toegang: Gratis

De Gentse Winterfeesten

In het Belgische Gent draait het niet alleen om Kerst maar is het de hele winter feest! Door de hele stad zijn er rond de feestdagen vele honderden kraampjes te vinden met allerlei lekkernijen en in de Moose bar geniet u van gezellige muziek. Kinderen kunnen helemaal los gaan in diverse kermisattracties en natuurlijk is er ook een ijsbaan en een reuzenrad te vinden voor het ultieme kerstgevoel.

Waar: Gent, België
Wanneer: 6 december 2019 t/m 5 januari 2020
Toegang: Gratis

 

 

Alle nieuwsberichten