Kerstboom kopen? Dit zijn de top 4 plekken om een kerstboom te kopen!

Kerstboom kopen? Dit zijn de top 4 plekken om een kerstboom te kopen!

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 3 december 2021

Het kopen van een kerstboom is iets wat je het liefst niet online doet. Want zeg nou zelf, het uitzoeken van de perfecte boom is toch gewoon het gezelligste uitje aan het eind van het jaar? De Ikea is dit jaar gestopt met de verkoop van haar kerstbomen. Maar op deze 4 plekken kan je zeker nog terecht voor je zoektocht naar de perfecte kerstboom.

1. Bouwmarkten
Grote partijen bomen worden vaak geleverd aan bouwmarkten. Hier ligt de prijs-kwaliteitverhouding vaak gunstig. Denk aan de Gamma, Praxis of Hornbach. En ben je opzoek naar een koopje? Bij BAUHAUS haal je al een Nordmann kerstboom voor slechts 1 euro!

2. Tuincentra
Het tuincentrum bij jou in de buurt heeft een groot assortiment aan kerstbomen. Daarnaast bouwen tuincentra ook jaarlijks een grote kerstshow op. Waan je in een kerstwereld en gebruik je bezoek ook direct om inspiratie op te doen voor het versieren van je eigen huis.

3. De bloemist
Ook bij de bloemist om de hoek kun je goed terecht voor je zoektocht naar een mooie boom. Neem na het uitzoeken van de kerstboom meteen een mooi kerststuk mee voor bij het kerstdiner. Het feest kan beginnen.

4. Een kerstboomkwekerij
De perfecte kerstboom vinden kan heel lastig zijn! Advies van een echte kerstbomen kwekerij kan daar goed bij helpen. Daarnaast is het bij een kwekerij vaak mogelijk om je eigen kerstboom zelf uit te graven of om te zagen. Een kinderhart kun je niet gelukkiger maken.

Heb je eenmaal de perfecte kerstboom gespot? Mooi laat ‘m inpakken en neem je boom direct mee! Met een huurauto van Europcar rij je eenvoudig naar een verkooppunt en neem je de boom gemakkelijk mee naar huis. Reserveer je huurauto snel voor 15 december a.s. en geniet van onze eindejaarskorting van 25% korting op je huurauto.

Alle nieuwsberichten