Junior Service Agent regio Eindhoven Airport

Junior Service Agent regio Eindhoven Airport

088 - 9005555 Mail ons

Junior Service Agent

38 uur, regio Eindhoven Airport

Jij kent onze auto’s van binnen en van buiten, de verschillende rijeigenschappen en in welke categorie ze thuis horen. Wie is de krachtpatser, wie geeft je de ruimte of biedt dat stukje extra comfort. De klant vertelt je zijn of haar wensen en jij biedt de ideale match op vier wielen. Als junior Service Agent bij Europcar bied je klanten met een vervoersvraag de optimale oplossing. En dat doe je in de bruisende internationale omgeving van Eindhoven Airport!

Waar je komt te werken

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Wereldwijd heeft Europcar International ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. In Nederland heeft Europcar de 5-sterrenkwalificatie van BOVAG, de hoogste waardering die de brancheorganisatie geeft aan een autoverhuurbedrijf. Een landelijk dekkend netwerk en een groot wagenpark dat bestaat uit diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Onze auto’s zijn maximaal negen maanden oud. We voorzien in diverse mobiliteitsbehoeften van onze klanten. Zo kun je bij Europcar zowel zakelijk als particulier auto’s leasen of huren en bieden we ook elektrische auto’s aan. Europcar Autoverhuur maakt samen met Multilease, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Motorhuis, Boedelbak, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep B.V.
 

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tot je taken behoren

Dagelijks staan klanten vanuit de hele wereld aan jouw balie en allemaal hebben ze verschillende wensen. Gezinnen op vakantie, stelletjes aan het begin van een weekendje weg of zakenreizigers met haast: jij maakt ze blij met een vrijwel nieuwe bolide.

Het ene moment sta je aan de verhuurbalie, het andere moment bij de serviceafdeling. Je adviseert klanten aan de telefoon of aan de balie bij hun keuze voor een geschikte huurauto en je geeft uitleg over het juiste gebruik. Vriendelijk en servicegericht help je hen op weg.

Huurauto’s die teruggebracht worden, check je in. Je controleert de technische staat van de auto en verzekert je ervan dat er geen schade is. Tussendoor handel je diverse administratieve taken af en aan het einde van de werkdag maak je de kas op.

Heb je flink door verhuurd waardoor er tekorten zijn ontstaan? Samen ‘regelen’ we extra auto’s! Hoeveel afwisseling wil je hebben? Een autoliefhebber met commerciële flair zoals jij maakt hier een blinkende start. En we bieden je doorgroeimogelijkheden naar een volgende stap.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een mbo-diploma.

 • Je hebt ervaring in een commerciële werkomgeving.

 • Je hebt rijbewijs B.

 • Je bent sociaal vaardig en spreekt goed Nederlands en Engels.

 • Je kunt prima werken in een stressvolle omgeving en snel switchen tussen verschillende taken.

 • Je werkt zorgvuldig en bent altijd bereid om je collega’s te helpen.

 • Je bent ook beschikbaar in de weekenden.

Ons aanbod

Vanaf je eerste werkdag ben je onderdeel van een hecht team. Zij zorgen voor een fijne sfeer en goede begeleiding. En als je een keer een auto wilt huren, dan krijg je een mooie korting. Verder bieden we: 

 • Een salaris tussen € 2.100,- en € 2.200,-
 • Reiskostenvergoeding
 • Een goede pensioenregeling
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Interessante trainingen
 • Leuke uitjes die door de personeelsvereniging georganiseerd worden

Interesse?

Mail een korte motivatie en je cv naar hr@spuigroep.nl. Nog vragen over deze baan? Stel ze aan Ruud Hartzuiker, via 06-83 51 02 26. Hij geeft je graag meer informatie.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Online Solliciteren