Geniet van de natuur: de mooiste plekken om te hardlopen

Geniet van de natuur: de mooiste plekken om te hardlopen

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 13 juli 2018

De zomer leent zich als de ideale tijd om lekker buiten te kunnen hardlopen. En waar kun je dat nu beter doen dan binnen een prachtig natuurlandschap? Met de schone lucht om je heen, de lagere temperaturen dan binnen bebouwde omgevingen en het prachtige uitzicht loopt je zo het ene PR na het andere. Europcar zet zich in Nederland in het bijzonder in voor het hardlopen. Ook vinden wij een schone leefomgeving erg belangrijk en zijn wij trotse sponsor van Natuurmonumenten. Een ideale combinatie is dus een schone omgeving waarin jij lekker kunt hardlopen. Vind jij dit ook, dan is het volgende hardloopboekje echt wat voor jou!

Gratis hardloopboekje

Ga eropuit en strek de benen! Natuurmonumenten biedt u een gratis hardloopboekje met 5 verschillende routes door diverse natuurlandschappen. Speciaal door boswachters en een professionele hardlooptrainer van Natuurmonumenten samengesteld. Of u nou een gevorderd hardloper bent of meer een rustige wandelaar, u bent verzekerd van een leuke sportieve activiteit.

Vraag hier het gratis hardloopboekje aan.

Heb je vervoer nodig naar één van deze prachtige natuurgebieden? Reserveer dan nu gemakkelijk en snel jouw huurauto bij Europcar.

Aankomende marathons

Het gratis hardloopboekje biedt u de ultieme mogelijkheid om u alvast goed voor te bereiden op hardloopevenementen die er aan zitten te komen, zoals de Dam tot Damloop.

Natuurlijk zijn wij er van Europcar weer bij om u een hart onder de riem te steken!

 

Alle nieuwsberichten