Europcar StartUp voor startende ondernemers

Europcar StartUp voor startende ondernemers

088 - 9005555 Mail ons
Europcar StartUp voor startende ondernemers

Als startende ondernemer heeft u veel aan uw hoofd. Hoe haal ik die opdracht binnen? Doe ik dat zelf of besteed ik het uit? Waar sta ik over een maand en over 1 of 2 jaar? Om uw mobiliteitsvraagstuk op te lossen bieden wij u graag een samenwerking in mobiliteit, zodat u zich kunt richten op zaken die er voor u toe doen, ondernemen.

Mobilitietsplan op maat door mogelijkheid afsluiten borggarantie

Europcar StartUp biedt u als startende ondernemer een partnerschap met een op maat gemaakt mobiliteitsplan. Tenslotte is elke startende ondernemer uniek. Zo bieden we u o.a. de mogelijkheid tot het afsluiten van een borggarantie. In plaats van het betalen van de borg betaalt u slechts een kleine premie per maand. Op die manier kunt u uw werkkapitaal gebruiken om van uw droom een succes te maken.

Altijd een jonge zakelijke auto huren

Europcar heeft een jong wagenpark en alle huurauto's zijn technisch goed onderhouden. Voor iedere ondernemer bieden wij passend vervoer. Bent u op zoek naar een busje met veel laadruimte? Een Mercedes-Benz Vito is wellicht een goede optie. Of liever bijvoorbeeld een Opel Astra? Hier kunt u zeker op iedere afspraak mee voorkomen! Zo kunt u altijd zorgeloos op weg. Voor Europcar StartUp heeft u de keuze uit onderstaande personen- en bestelauto’s:

  • MCMR: Toyota Aygo of gelijkwaardig;
  • ECMR: Peugeot 208 of gelijkwaardig;
  • CDMR: Opel Astra of gelijkwaardig;
  • CWMR: Kia Ceed Stw. of gelijkwaardig;
  • VSNN: Fiat Doblo Dsl. of gelijkwaardig;
  • VMLN: Mercedes-Benz Vito Dsl. of gelijkwaardig.

Meer weten?

Bent u enthousiast en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Europcar StartUp? Neem vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging, via sales@europcar.nl of bel 088-900 55 30.

Meer weten over onze zakelijke producten? Vind hier meer informatie. Of bekijk welke zakelijke dienstverlening nog meer interessant kan zijn voor u.