Europcar nieuws| Zakelijk

Europcar nieuws| Zakelijk

088 - 9005555 Mail ons

Huidige trends met betrekking tot zakelijk rijden, innovatie in dienstverlening en automotive vindt u in onze blogs en whitepapers. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Laatste blogs: 

Whitepapers

In deze whitepaper vertellen we je alle ins en outs over het transport van medicijnen en medische hulpmiddelen. Het transport van medicijnen en medische hulpmiddelen, waaronder ook het COVID-19-vaccin, vraagt om zeer hoge kwaliteitsnormen. 

Als eerste stap om de CO2-uitstoot te verminderen, denkt u waarschijnlijk aan duurzame opwek en elektrisch vervoer. Maar wist u dat naast elektrisch vervoer ook huurauto’s kunnen bijdragen aan de vermindering van (uw) CO2-uitstoot? In deze whitepaper leggen we u uit hoe u als organisatie een positieve bijdrage kunt leveren aan het klimaatakkoord, maar ook hoe u financiële voordelen voor uw eigen organisatie kunt behalen.

We leven in een periode van grote veranderingen. Een prachtig voorbeeld zijn de innovaties in de automotive-sector. In deze whitepaper beschrijven we de trends die autorijdend Nederland zullen transformeren en gaan we in op de vraag wat deze ontwikkelingen voor uw organisatie betekenen en hoe u hier op een intelligente manier op inspringt.

U heeft besloten uw (toekomstige) medewerker een auto van de zaak aan te bieden. Welke vorm van zakelijk rijden is het aantrekkelijkst? Om u bij deze lastige keuze te ondersteunen, beschrijven we in de whitepaper "De voor- en nadelen van de 5 meest voorkomende contructies rondom zakelijk rijden".

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Europcar nieuws op zakelijk gebied? Volg ons op LinkedIn!