Europcar autoverhuur vestigingen blijven open

Europcar autoverhuur vestigingen blijven open

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 15 december 2020

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 december jl., worden er vanaf vandaag veel harde maatregelen getroffen. Wij hopen dat u de komende periode gezond en veilig doorkomt. Hierbij willen wij u informeren dat er voor ons geen gewijzigde maatregelen zijn en al onze 38 vestigingen open zijn voor zakelijke en particuliere klanten. Hierdoor kunnen wij onder andere cruciale sectoren mobiel houden. Denk hierbij aan bezorging van levensmiddelen en mobiliteit van zorg medewerkers.

Extra veiligheidsmaatregelen blijven van kracht

Om u zo veilig mogelijk op weg te helpen, bieden wij u de mogelijkheid om de gehuurde voertuigen bij u af te leveren en op te halen. Tevens zijn onze hygiënemaatregelen nog altijd van kracht. Hierbij hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Sinds het begin van de uitbraak van COVID-19, hebben wij onze hygiënemaatregelen verder aangescherpt omdat de  veiligheid van onze medewerkers en klanten voorop staat. Volgens onze klanten blinken wij uit in onze hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in de autoverhuur branche. De veiligheidsmaatregelen die we streng naleven zijn:
      

  • Handschoenen: onze medewerkers dragen wegwerphandschoenen tijdens het reinigingsproces en blijven achter hun bureau zitten. We kunnen ons voorstellen dat dit wat afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid.
  • Schoonmaak auto: auto’s worden na gebruik grondig gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen en papieren schoonmaakdoeken. Deze middelen hebben de juiste specificaties om verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Bij de reiniging van het interieur is er speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens zoals navigatiesystemen. Op de berijdersstoel vindt u een brief waarin wordt bevestigd dat de auto volgens de voorschriften is gereinigd.
  • Afleveren auto: de gereinigde huurauto wordt op één van onze vestigingen of, indien u de huurauto laat afleveren, op het afleveradres geparkeerd om zodoende onnodig contact te voorkomen.
  • Sleuteloverdracht: onze medewerker reinigt de huurauto met een desinfecterende spray op de parkeerplaats. De huurauto mag nu uitsluitend nog door u geopend en / of verplaatst worden. De sleutel wordt gedesinfecteerd voordat deze in een gesloten envelop aan u overgedragen wordt.
  • Auto overdracht: wanneer u tekent voor het ontvangst of inleveren van de auto op onze tablet, wordt deze na gebruik gedesinfecteerd.

Heeft u vragen?

Mocht u nog vragen hebben over onze maatregelen, dan staat uw lokale vestiging voor u klaar om dit nader toe te lichten. Ook kunt u contact opnemen met ons Call Center via telefoonnummer 088 - 900 5555. We wensen u een goede en veilige reis!
 

Alle nieuwsberichten