Elektrisch rijden met een zakelijke huurauto

Elektrisch rijden met een zakelijke huurauto

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 18 november 2020

Wij zijn ervan overtuigd dat zakelijk elektrisch rijden een positieve bijdrage kan leveren aan de klimaatdoelstellingen. Maar de omschakeling naar zakelijk elektrisch rijden kan spannend zijn voor zowel bedrijven als medewerkers. Zeker wanneer u nog nooit een elektrische auto heeft gereden. Laat uw medewerkers kennis maken met elektrisch rijden door middel van een zakelijke huurauto! De perfecte eerste stap om de drempel te verlagen. Wie voor het eerst elektrisch rijdt, is meestal positief verrast. De stilte en het snelle optrekken maken het rijden bijzonder comfortabel.

Elektrische huurauto’s bij Europcar

Bij Europcar zorgen we ervoor dat onze zakelijke klanten optimaal van A naar B kunnen reizen en op elk moment het vervoersmiddel kunnen kiezen dat het beste past bij de reis. In ons wagenpark hebben wij een breed aanbod aan voertuigen, waaronder ook een aantal elektrische modellen. Kies bewust voor een compacte Renault ZOE, een zuinige Nissan Leaf of een luxe Jaguar I-Pace. Deze modellen laten zien dat u geen ontzettend grote accu nodig heeft om een paar honderd kilometer te kunnen rijden.

Zakelijk elektrisch rijden, goed voor het milieu en voor de portemonnee

Met de toevoeging van elektrische voertuigen aan het wagenpark van Europcar, hopen wij milieubewust rijden te stimuleren. Door het beschikbaar stellen van deze voertuigen kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu. Naast de positieve bijdrage aan de klimaatdoelstellingen, geniet u als rijder ook van financiële voordelen. Elektrische auto’s zijn namelijk enorm bijtellingsvriendelijk.

In deze blog leest u de 4 financiële voordelen wanneer uw werknemers zakelijk elektrisch rijden!

Nog geen zakelijke klant bij Europcar?

Heeft u zakelijk een auto nodig van 1 dag tot 2 jaar? Bij Europcar is zakelijk huren erg simpel!
Elke zakelijke klant krijgt bij Europcar toegang tot een online bedrijfsaccount waarmee u nieuwe reserveringen kunt maken en 24/7 inzage krijgt in o.a. managementinformatie en uw facturen. Daarnaast ontvangt u een debiteurnummer waarmee u op rekening kunt rijden. Wanneer u geen gebruik meer wilt maken van het voertuig kunt u deze gemakkelijk online afmelden.

Bent u nog geen klant bij Europcar en wilt u ook zakelijk een auto huren? Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)88 – 900 55 20.

Alle nieuwsberichten