Een Roadtrip door Europa

Een Roadtrip door Europa

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 11 september 2019

Nog even van de laatste zonnestralen genieten? U hoeft niet ver te reizen om de zon op te zoeken. In Europa is het in september ook nog heerlijk vertoeven! Huur eenvoudig en snel een auto of busje bij Europcar en ontdek deze paradijselijke plaatsjes tijdens een roadtrip door Europa.

Het Zwarte Woud in Duitsland

Dit sprookjesachtige bos is ‘s zomers één grote speeltuin voor natuurfanaten dankzij het kleurrijke landschap. In die periode trekt het Zwarte Woud dan ook extra veel bezoekers. Maar wist u dat het bos in de herfst net zo leuk is om te bezoeken? U profiteert dan meer van mistige ochtenden en de bomen transformeren van kleurrijk naar diepgroen en geel. En niet geheel onbelangrijk: u heeft het bos dan grotendeels voor uzelf want er zijn minder toeschouwers. Het Zwarte Woud ligt in het zuidwestelijke deel van Duitsland en is tweehonderd kilometer lang en 60 meter breed. Tussen de vele naaldbomen vindt u er heuvels, meren, kastelen, dorpen en ruïnes. Genoeg te zien in deze grote avontuurlijke speeltuin!

De Provence in Frankrijk

Ook wel het mooiste gebied in Frankrijk genoemd. Dankzij de prachtige kust, mooie natuurgebieden en heerlijke wijn is deze streek echt een bezoekje waard. De zonovergoten Provence ligt in het zuidoosten van Frankrijk en eenvoudig met de (huur)auto te bereiken. De omliggende steden en dorpen barsten van de cultuurhistorische bezienswaardigheden en in de typische lavendelvelden en wijngaarden kijk je je ogen uit.

Baskenland in Spanje

Baskenland, gelegen in Noord-Spanje, is nog redelijk onbekend. Dit komt doordat de politieke situatie tot tientallen jaren geleden lange tijd grillig is geweest. Nu Baskenland helemaal veilig is maakt het deze regio fantastisch om te bezoeken. Het is de provincie van Pinchos, klassieke bouwstijlen en prachtige ruige natuur. De welbekende serie Game of Thrones is hier deels opgenomen. Wij snappen wel waarom!

Zuid- Engeland: Een wereldreis aan de overkant

Wie van de natuur houdt zit hier goed! De prachtige en vaak onverwachte landschappen die Zuid-Engeland te bieden heeft zijn adembenemend. Perfect voor een roadtrip! Met de auto vertrekt u per boot van Duinkerken naar Dover en de reis kan beginnen. Rijd langs de ruige White Cliffs of Dover, schattige dorpjes en mooie stranden. Of bezoek de prachtige witte krijtrotsen in Beachy Head (vlakbij Eastbourne). Bepaal zelf het tempo en waar u wilt stoppen. Dat is de vrijheid die een roadtrip u geeft!

Auto of busje huren bij Europcar

Ons wagenpark biedt volop keuze voor een roadtrip door Europa. Gaat u met een grote groep? Huur dan één van onze 6- of 9 persoons busjes. Hier kunt u bovendien met gemak alle bagage in kwijt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een kleinere stadsauto waarmee u eenvoudig door de kleinere straten navigeert. Brengt u liever de huurauto terug naar een andere vestiging? Dat kan via onze one way service.

Ga naar een van onze vestigingen bij u in de buurt of boek online uw huurauto. Ook kunt u telefonisch boeken via 088-9005555. Alle huurauto’s in het jonge wagenpark van Europcar zorgen er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen en zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice.

Alle nieuwsberichten