Een leuk dagje weg met het gezin

Een leuk dagje weg met het gezin

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 23 juni 2020

Nu de attractieparken, musea en dierentuinen hun deuren geopend  hebben kunt u er eindelijk weer op uit met de kinderen! Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? We geven in deze blog graag een aantal tips voor een veilig dagje weg met het gezin.

  • Familiepark Drievliet

Drievliet is een sfeervol familiepark met talloze leuke attracties, ook voor de allerkleinsten. Met maar liefst 35 grote attracties, een speeltuin, een spraypark voor de zomerse dagen en shows is Drievliet een uitgelezen attractiepark voor de hele familie!

  • Dolfinarium

Dolfinarium is hét grootste zeezoogdierenpark van Europa. Je kunt er allerlei zeezoogdieren bewonderen zoals brullende zeeleeuwen, dolfijnen, fluitende walvissen en stekelige roggen. De dieren dichtbij zien? Dat kan tijdens de verschillende voedersessies en presentaties. De dolfijnenshow mag u niet missen! Willen de kinderen zich even uitleven? Dolfinarium beschikt ook over 4 speeltuinen en een eigen strand aan het Veluwemeer!

  • Nationaal Militair Museum

In Soesterberg is het Nationaal Militair Museum gelegerd. Echte vliegtuigen, pantserwagens, helikopters en allerlei gebruiksvoorwerpen staan in een gigantische hal. Buiten kunnen kinderen uitrazen op de stormbaan, klimmen in voertuigen en zich voor even een militair wanen. Hier worden kleine (en grote) jongens en stoere meisjes blij van!

Grote auto huren

Vermijdt u liever het OV? Huur dan nu een gezinsauto naar keuze mét 10% korting. Bekijk ons wagenpark om een keuze te maken en ga een veilig dagje weg!

Kinderzitjes bij uw autohuur

Veiligheid in de auto staat voorop en vooral als het om uw kinderen gaat! U bent als ouder in Nederland verplicht kinderen tot 1.35m in een kinderzitje te vervoeren. Bij Europcar kunt u een babystoeltje (0-12maanden), een kinderzitje (1-3 jaar), een boosterzitje (4-6 jaar) en een zitverhoger (4-12 jaar) huren zodat u veilig op weg kan!

Alle nieuwsberichten