Een busje huren in de Randstad: Hoe werkt dat?

Een busje huren in de Randstad: Hoe werkt dat?

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 23 augustus 2018

Busjes kunt u voor verschillende redenen nodig hebben in de randstad, bijvoorbeeld voor een verhuizing of voor uw eigen bedrijf. Woon je in de randstad en heeft u snel een betrouwbaar busje nodig? Lees dan verder!

In de randstad

Europcar heeft verschillende vestigingen binnen de randstad waar u een busje kunt huren. Op de website kunt u gemakkelijk uw postcode invullen en de dichtstbijzijnde locatie vinden. Op de online kaart staan de vestigingen aangegeven.

In de grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Den haag en Eindhoven zijn er meerdere vestigingen. Er kan ook telefonisch contact worden opgenomen met de dichtstbijzijnde vestiging. En u kunt het busje in elke stadvestiging weer terugbrengen!

Type busje

Het wagenpark van Europcar biedt verschillende personen, bestel of verhuisbusjes vanaf 3 m3. Zo zijn er kleine en grotere busjes. Om u een idee te geven van het formaat kunt u de binnenkant van de bus bekijken. De exacte metingen en maximale laadmogelijkheden staan ook bij de busjes online. Een rijbewijs B is voldoende voor deze voertuigen.

Verhuisbus

Ook voor verhuizingen zijn er verschillende type busjes. De een heeft natuurlijk meer meubels dan de ander. Dan komt er bij het verhuizen nog meer kijken en daarom kunt u bij Europcar indien nodig ook steekkarren, traplopers, meubelplateau's en verhuisdekens huren. Daarbij kunt u bij Europcar zelfs verhuisdozen kopen. Alles voor uw verhuizing is zo in 1 keer geregeld!

Bestelbus

Ook bestelbusjes zijn er voor korte of langere tijd te huur. Als u deze lang wilt huren, voor minimaal 30 dagen, dan is LangHuren een goede optie. Daarmee worden de tarieven scherper, maar blijft u toch flexibel. U betaalt dan all-in tarieven waarmee alle onderhoudskosten voor Europcar blijven.

Bestelbus Zakelijk

Zakelijk LangHuren kan ook bij Europcar als u in het bezit bent van een kvk nummer. U kunt dan op rekening rijden. Informeer voor de tarieven en de voorwaarden de afdeling Sales Support via telefoonnummer: +31 (0)88 - 900 55 20.

Kortom, in de randstad zijn er veel vestigingen waar u een busje kunt huren. Huur uw busje gemakkelijk online of neem contact op met een van onze vestigingen!

Alle nieuwsberichten