Een auto huren voor een dagje weg met het gezin

Een auto huren voor een dagje weg met het gezin

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 27 juli 2021

We kunnen er eindelijk weer op uit met de kinderen! Naar bijvoorbeeld een attractiepark, museum, zwembad of dierentuin. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? We geven in deze blog graag een aantal tips voor een veilig dagje weg met het gezin.

  • Legoland Discovery Centre Scheveningen

Sinds 24 juni 2021 zijn de deuren geopend van de overdekte binnenattractie Legoland Discovery Centre Scheveningen. Er is van alles te beleven voor kinderen van 3 t/m 10 jaar. Je kunt er samen met je kind bouwen, spelen en leren. Er zijn veel interactieve onderdelen zoals miniland, een 4D bioscoop, workshops, een trainingszone, een bouw- en testzone en meer.  Geniet met je kinderen van een eigen speeldomein!

  • Safaripark Beekse Bergen

In het Brabantse Hilvarenbeek is Safaripark Beekse Bergen te vinden. De dierentuin is uniek door 4 verschillende safaritochten per auto, bus, boot of te voet. Er zijn ruim 1400 diersoorten aanwezig. Naast het dierpark is een speelland voor de kleine kinderen. En voor wie langer wil blijven is het een aanrader om één of meerdere overnachtingen te boeken in een echte safaritent, boomhut of lodge. In Safaripark Beekse Bergen verveel je je nooit!

  • Luchtvaartmuseum Aviodrome

In Lelystad ligt Luchtvaartmuseum Aviodrome, waar je meegenomen wordt in de meeste boeiende en leerzame luchtvaartverhalen en -avonturen. Het is een beleving voor jong en oud. Stap bijvoorbeeld aan boord van een mega grote Boeing 747 en voel je een echte piloot, haal je Aviodrome vliegbrevet of leer in het speelparadijs hoe de bagageafhandeling op een vliegveld gaat. Eén ding is zeker in Aviodrome, de tijd vliegt voorbij!

Kinderzitjes bij autohuur

Veiligheid in de auto staat voorop en vooral als het om je kinderen gaat! Je bent als ouder in Nederland verplicht kinderen tot 1.35m in een kinderzitje te vervoeren. Bij Europcar kun je een babystoeltje (0-12maanden), een kinderzitje (1-3 jaar), een boosterzitje (4-6 jaar) en een zitverhoger (4-12 jaar) huren zodat je veilig op weg kan!

Veilig een auto huren

De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Onze hygiënemaatregelen zijn nog steeds aangescherpt. Hierin volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM. Europcar helpt je graag veilig op weg! Lees meer over onze aangescherpte maatregelen.

 

Alle nieuwsberichten