Een auto huren met winterbanden voor de mooiste winterwandelingen

Een auto huren met winterbanden voor de mooiste winterwandelingen

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 8 januari 2020

Zin in een frisse neus deze winter? Ga de natuur in, de grootste achtertuin waar u heerlijk een ontspannen wandeling kunt maken. Met deze wandelingen die onze partner Natuurmonumenten heeft verzameld, garanderen we u heel veel plezier! Neem de (klein)kinderen mee en spot wilde dieren samen met de boswachter. Met elkaar gezellig op stap!

De Nederlandse Sahara

Ja, u leest het goed. Ook wij hebben in Nederland een echte Sahara! Dit enorme gebied  met een oppervlakte van wel 750 voetbalvelden is te vinden in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De route, wandelroute Roestelberg is  5,5 kilometer lang en gaat grotendeels door het stuifzand maar ook door bos en heide.

De koepelroute

Gek van cultuur en historie? Dan is de Koepelroute, gelegen tussen Roosendaal en Zundert, echt iets voor u. De landgoederen zijn ontstaan als ontginningen van een voor de turfwinning afgegraven hoogveengebied. Onderweg komt u langs verschillende landgoederen en theekoepels. Zoals de beroemde theekoepel van Henriëtte Roland Holst. Zij ontving hier vaak beroemde gasten zoals H.P. van Berlage.

Kinderactiviteiten

Lekker op pad met de kinderen? In januari worden er door Natuurmonumenten diverse kinderactiviteiten georganiseerd. Zo ook de Bikkelvaartocht over de Nieuwkoopse Plassen. Kinderen gaan samen met een boswachter de plassen op opzoek naar de dieren die er leven en maken daarna een wandeling door de natuur. Aanmelden kan via bovenstaande link. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Auto huren voor een dag

Bij Europcar kunt u eenvoudig en snel een auto huren voor een leuke dag uit. Mocht u niet in het bezit zijn van een auto dan biedt Europcar u de keus uit een breed wagenpark om comfortabel naar uw bestemming te komen. Want bij Europcar bent u altijd voorzien van een jonge auto om veilig de weg op te gaan. Reserveer online, via één van onze vestigingen of telefonisch op telefoonnummer 088 – 9005555.

Europcar en Natuurmonumenten

Vanuit het GoforGreen wagenpark schenkt Europcar bij elke particuliere verhuring een vast percentage van de opbrengsten aan Natuurmonumenten. Deze financiële bijdrage komt ten goede aan het natuurbehoud en de realisatie van het verhoogde uitkijkpunt over de Nieuwkoopse Plassen. Daarnaast steunt Europcar Natuurmonumenten bij speciale acties zoals het klimaatbos. De bijdrage van Europcar past in het streven om ‘groener’ te ondernemen. Natuurmonumenten heeft zich aan het GoforGreen autoverhuurlabel gelieerd omdat ze duurzaam vervoersgedrag willen stimuleren.

 

 

Alle nieuwsberichten