Deze lentefairs mag u niet missen!

Deze lentefairs mag u niet missen!

088 - 9005555 Mail ons
maandag 4 maart 2019

Woensdag 20 maart begint de lente weer. Een perfect seizoen om erop uit te trekken. Wij hebben alvast een aantal gezellige lentefairs voor u uitgezocht om te bezoeken. Ideaal om inspiratie op te doen voor het voorjaar.

DVHN Lentefair

De DVHN LenteFair is de grootste buitenfair van Noord-Nederland. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe planten, tomatenstekjes, een gezellige loungehoek voor in de tuin of mooie accessoires? Dan bent u hier aan het goede adres. Dit alles, in combinatie met muziek, verschillende workshops en lekkere hapjes, maakt het een perfect uitje voor het hele gezin.

Wanneer: 11 & 12 mei
Waar: De Tuinen in Frederiksoord, Drenthe
Prijs: €7,50 per persoon, Kinderen tot 12 jaar gratis entree
Parkeren: Een dagparkeerticket kost €2,50.
Website:
dvhnlentefair.nl

Lentefair Heerlijkheid Eck & Wiel

Deze sfeervolle streekmarkt bestaat uit ruim 50-60 verschillende kramen. Hier vindt u vooral veel ambachtelijke streekproducten maar ook diverse activiteiten. Zo kunt u genieten van een wijnproeverij en heerlijke lekkernijen. Daarnaast kunnen kinderen onder andere een activiteiten parcours afleggen en verschillende boerderijdieren aaien. Voor elk wat wils.

Wanneer: 30 maart 2019
Waar: Heerlijkheid Eck & Wiel, Gelderland
Prijs: Gratis
Parkeren: Gratis
Website:
dvhnlentefair.nl

Exclusive Spring Fair

Tijdens het paasweekend vindt de exclusieve lentefair plaats op het landgoed Kasteel Groeneveld in Baarn. Een Woon- en Lifestylebeurs waarbij drie etages binnen het kasteel gevuld worden met Fashion & Beauty, House & Living, Art & Antiques, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel en Jewelry & Watches. In de tuin achter het kasteel bevindt zich een uitgebreide buitenbeurs  voor Home & Garden. Een luxueuze binnen- en buitenbeurs écht iets voor u? Zet ‘m in uw agenda. 

Wanneer: 19 t/m 22 april
Waar: Kasteel Groeneveld, Utrecht
Prijs: € 12,50 p.p.  online voorverkoop - € 15,00 p.p. tijdens de beursdagen - €3,00 p.p. voor kinderen van 4 tot 14 jaar.
Parkeren: Gratis
Website:
exclusivespringfair.nl

Alle nieuwsberichten