De voordelen van autohuur

De voordelen van autohuur

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 15 april 2021

Een auto huren doe je niet elke dag en vooral niet in deze tijd. Toch komt een auto huren in bepaalde situaties goed van pas, bijvoorbeeld voor werk, een weekendje weg of familiebezoek. En daarbij is het een veilige keuze als alternatief op het OV. Wat zijn nog meer de voordelen van het huren van een auto? Wij vertellen het graag.

Geen vaste kosten iedere maand

Een auto bezitten is duurder dan een auto huren op de dagen dat je deze ook echt nodig hebt. Bij het huren van een auto heb je geen vaste kosten zoals aanschaf/afschrijving, verzekeringen, belastingen en eventuele incidentele uitgaven zoals reparaties. Het huren van een auto is voordeliger. Bij Europcar zijn we graag zo transparant mogelijk. Alle getoonde prijzen zijn inclusief WA- verzekering en SVI- verzekering (standaard inzittenden verzekering) zodat je weet waar je aan toe bent. Wel zo fijn toch?

Een auto huren voor meer (bagage)ruimte

Een dagje weg met de familie of een leuke stedentrip in eigen land in het verschiet? Ook in dit soort situaties is een auto huren ideaal. Huur een auto met ruimere bagageruimte zodat alles en iedereen eenvoudig mee kan. Ook kunt je de kosten delen, dat scheelt weer.

Altijd een jonge huurauto

Nog een voordeel: Bij Europcar rij je altijd veilig naar je bestemming in een huurauto die niet ouder is dan negen maanden. Het rijdt niet alleen comfortabel, je bent ook nog eens van alle hedendaagse gemakken voorzien.

Huur alleen voor de tijd die je nodig hebt

Met onze extra service dagdeel huren is het mogelijk om een busje voor maximaal 4 uur te huren Bijvoorbeeld handig voor je verhuizing, een online bestelling of het wegbrengen van spullen naar de vuilstort. Er zijn verschillende type voertuigen beschikbaar met laadvolume naar keuze. Genoeg tijd om de klus te klaren!

Binnen een klik geregeld

Een auto huren doe je bij Europcar gemakkelijk en snel online. Je selecteert uit ons ruime wagenpark een voertuig naar keuze, haalt deze op bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt en rijdt meteen weg naar jouw bestemming. Heb je vragen over het online reserveren van een huurauto? Onze medewerkers van het Call Center staan je graag te woord via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

Alle nieuwsberichten