De verzekering van uw huurauto: Zo zit het

De verzekering van uw huurauto: Zo zit het

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 22 september 2020

Bij het huren van een auto is het wel zo fijn als alles helder en duidelijk aan u wordt voorgelegd. Dus geen kleine lettertjes achteraf maar meteen zien waar u aan toe bent. Daarom is Europcar transparant met het tonen van prijzen. De prijs die u ziet is ook daadwerkelijk de prijs die u betaalt. Inclusief verzekeringen.

Autoverhuur met verzekering

Alle huurauto’s in ons wagenpark zijn niet ouder dan negen maanden. U bent dus altijd verzekerd van een jonge auto zodat u veilig naar uw bestemming rijdt. En om u extra te ontzorgen bent u ook altijd standaard WA- verzekerd. Dit houdt in dat – mocht er onderweg iets gebeuren – u verzekerd bent tegen schade aan derden. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Uw huurauto verzekeren

Tijdens het online reserveren van uw huurauto is meteen duidelijk wat het uiteindelijke tarief wordt van uw autohuur. Dit is inclusief verzekeringen en u hoeft deze dus niet apart af te sluiten. Heeft u vragen over het online reserveren van uw huurauto? Onze medewerkers van het Call Center staan u graag te woord via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

Eigen Risico bij uw autohuur

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico te verlagen. Tijdens het online reserveren kunt u hiervoor kiezen.

Alle nieuwsberichten