De mooiste plekken om te hardlopen tijdens corona

De mooiste plekken om te hardlopen tijdens corona

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 13 mei 2020

Bent u ook zo gek op de natuur als dat wij zijn? Tijdens deze coronaperiode hebben we een tijd lang binnen moeten zitten, maar nu kunnen we langzamerhand toch weer naar buiten. Tijd om weer die benen te strekken! Met de 1.5 meter afstand in het achterhoofd kunnen we prima met een trainingsmaatje naar buiten om een rondje te hardlopen. Zo houd je jezelf fit en kunt u alvast een begin maken voor de eerste marathon die misschien wel op uw lijstje staat.

De lente leent zich als de ideale tijd om lekker buiten te kunnen hardlopen: niet te warm en niet te koud. En waar kun je dat nu beter doen dan binnen een prachtig natuurlandschap? Met de schone lucht om u heen, de lagere temperaturen dan binnen bebouwde omgevingen en het prachtige uitzicht loopt u zo het ene PR na het andere.

Europcar en Natuurmonumenten

Europcar zet zich in Nederland in het bijzonder in voor het hardlopen. Ook vinden wij een schone leefomgeving erg belangrijk en zijn wij trotse sponsor van Natuurmonumenten. Een ideale combinatie is dus een schone omgeving waarin u lekker kunt hardlopen. Vindt u dit ook, dan is het hardloopboekje van Natuurmonumenten echt wat voor u!

Gratis hardloopboekje

Ga eropuit en strek de benen! Natuurmonumenten biedt u een gratis hardloopboekje met 5 verschillende routes door diverse natuurlandschappen. Speciaal door boswachters en een professionele hardlooptrainer van Natuurmonumenten samengesteld. Of u nou een gevorderd hardloper bent of meer een rustige wandelaar, u bent verzekerd van een leuke sportieve activiteit.

Vraag hier het gratis hardloopboekje aan.

 

Alle nieuwsberichten