De leukste uittips voor de zomer

De leukste uittips voor de zomer

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 6 augustus 2019

De zomervakantie is hèt moment om gezellig met de (klein)kinderen de hort op te gaan. Heeft u de komende dagen geen concrete plannen en kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan verder en ontdek de leukste uitjes voor in de zomer.

Museum Corpus

Wilt u graag alles te weten komen over hoe ons lichaam in elkaar zit? In het Corpus museum in Oegstgeest maak je een reis door het menselijk lichaam. Beleef in het 5D harttheater een tocht als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow  alles over de werking van het menselijk brein. Corpus is een leuk uitje voor jong en oud: u maakt op originele wijze kennis met de mysterie van het menselijk lichaam.

Madurodam

Ontdek het kleine Nederland groots in Madurodam (gelegen in Den Haag)! Een stad vol miniaturen, attracties en doe-dingen voor iedereen. Echte treinfanaten bewonderen de prachtig gebouwde treinstations, randstadrail en hogesnelheidslijn. Of spot vliegtuigen en ontdek hoe het is om piloot te zijn! En is het buiten lekker weer? Madurodam beschikt over 2 speeltuinen: voor de allerkleinsten een Nijntje-speeltuin en voor de grotere kinderen is er speeltuin De Waddenzee.

Het Biggetjesbos

Zin in een wandeling door het bos? In het Biggetjesbos in Aarle-Bixtel (de Brabantse Peel) maakt u wel een hele bijzondere. Tijdens deze educatieve route maken kinderen spelenderwijs kennis met het plattelandsleven. Spot varkens en biggetjes onderweg, neem een kijkje in de koeienstallen en ontdek waar melk vandaan komt op de melkveeboerderij. Vervolgens kunt u genieten van een verrassende lunch met een knipoog naar de boerderij.

Dierentuin GaiaZOO

Stap in de adembenemende wereld van dier en natuur en maak een complete wereldreis in één dag. In het park dat gelegen is in Zuid-Limburg, zijn vele werelden te vinden waarin de meest uiteenlopende diersoorten rondlopen. Reis door Zuid-Amerika en spot doodshoofdapen, bewonder de sierlijke giraffenfamilie op de Afrikaanse savanne en in Taiga wandelt u door een prachtig landschap tussen de muskusossen die alléén in GaiaZOO te vinden zijn. De dierentuin is al 4 keer verkozen tot de mooiste dierentuin van de Benelux en is door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Nederland. 

Alle nieuwsberichten