Customer Service Representative regio Amsterdam Zuid Oost (oproep)

Customer Service Representative regio Amsterdam Zuid Oost (oproep)

088 - 9005555 Mail ons

Customer Service Representative

Oproep, regio Amsterdam Zuid Oost

Een zeer afwisselende baan; je weet ’s ochtends niet wat je ’s middags gaat doen. Als Customer Service Representatieve bij Europcar bied je klanten met een vervoersvraag de optimale oplossing.

Waar je komt te werken

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Wereldwijd heeft Europcar International ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. In Nederland heeft Europcar de 5-  sterrenkwalificatie van BOVAG, de hoogste waardering die de brancheorganisatie geeft aan een autoverhuurbedrijf. Een landelijk dekkend netwerk en een groot wagenpark dat bestaat uit diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Onze auto’s zijn maximaal negen maanden oud. We voorzien in diverse mobiliteitsbehoeften van onze klanten. Zo kun je bij Europcar zowel zakelijk als particulier auto’s leasen of huren en bieden we ook elektrische auto’s aan. Europcar Autoverhuur maakt samen met Multilease, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Motorhuis, Boedelbak, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep B.V.
 

Dit ga je doen

Je adviseert klanten aan de telefoon of aan de balie bij hun keuze voor een geschikte huurauto. Of het nu gaat om de verhuur van een gezinsauto voor een dag, een verhuis bus voor een weekend of een shortlease van 3 maanden voor de Accountmanager van een MKB bedrijf; jij regelt dat het voor die klant goed komt. Vriendelijk en servicegericht help je hen op weg. Tussendoor handel je diverse administratieve taken af en aan het einde van de werkdag maak je de kas op. Je werkt dagelijks met verschillende mensen die verschillende wensen hebben. En dat in een huis vol vrijwel nieuwe bolides. Hoeveel afwisseling wil je hebben? Een autoliefhebber met commerciële flair zoals jij maakt hier een blinkende start. En we bieden je doorgroeimogelijkheden naar een volgende stap.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal een mbo-diploma.
 • Je hebt ervaring in een commerciële werkomgeving.
 • Je hebt rijbewijs B.
 • Je bent sociaal vaardig en spreekt goed Nederlands en Engels.
 • Je kunt prima werken in een stressvolle omgeving en snel switchen tussen verschillende taken.
 • Je werkt zorgvuldig en bent altijd bereid om je collega’s te helpen.
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de weekenden.

Hierop kun je rekenen

Vanaf je eerste werkdag ben je onderdeel van een hecht team. Zij zorgen voor goede begeleiding.
En als je een keer een auto wilt huren, dan krijg je een mooie korting.

Verder bieden we:

 • Een salaris tussen € 8,- en € 12,- per uur, met zondag toeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Een goede pensioenregeling
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Interessante trainingen
 • Leuke uitjes die door de personeelsvereniging georganiseerd worden

Reageer meteen

Mail een korte motivatie en je cv naar hr@spuigroep.nl. Nog vragen over deze baan? Stel ze aan Tim van der Laan, Station Manager, via 06 – 22780489. Hij geeft je graag meer informatie.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Online Solliciteren