Customer Service Representative m/v Schiphol

Customer Service Representative m/v Schiphol

088 - 9005555 Mail ons

Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International en is een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten. Zo kan men bij Europcar terecht voor het huren of leasen van auto’s, zowel zakelijk als particulier. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend hybride auto’s vallen. Europcar is in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Dit is de hoogste waardering die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf. Europcar maakt samen met Achilles Brandstoffenmaatschappij, Motorhuis, Boedelbak en Multilease onderdeel uit van Spuigroep BV.

Europcar is voor de vestiging te Schiphol, op korte termijn op zoek naar een fulltime:

Customer Service Representative m/v

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tot je taken behoren

  • het (telefonisch) aannemen van reserveringen en het sluiten van huurovereenkomsten;
  • servicegericht en vriendelijk te woord staan van klanten;
  • inspelen op de wensen van klanten met als doel de omzet te verhogen;
  • het opmaken van de kas en het doen van de administratie. 

Jouw profiel

  • opleiding: minimaal HAVO, of vergelijkbaar;
  • ervaring in commerciële dienstverlening is een pre;
  • Engelse spreekvaardigheid, kennis van de Duitse en Franse taal is een pre; Kennis van de Spaanse en Italiaanse taal wordt op prijs gesteld maar is geen vereiste.
  • in bezit van rijbewijs B;
  • goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
  • flexibel, stressbestendig, servicegericht, klantvriendelijk, zorgvuldig en collegiaal.

 

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.30 tot 23.00 uur, zaterdag en zondag van 7.00 tot 23.00 uur. In verband met eventuele vluchtvertragingen, kan hiervan worden afgeweken.

Ons aanbod

Je werkt in een enthousiast team, je hebt veel contact met andere mensen en je werkzaamheden blijven afwisselend. Het salaris is conform de CAO van het Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf en is aangevuld met een goed pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een regeling voor pensioen, personal benefits en goede doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Stuur je sollicitatie met CV naar hr@spuigroep.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met de heer A. Bouhbouh, via telefoonnummer 020-3164196.

Online Solliciteren