Busje huren voor het ophalen van de kerstboom?

Busje huren voor het ophalen van de kerstboom?

088 - 9005555 Mail ons
maandag 7 december 2020

De maand december is aangebroken, de gezelligste maand van het jaar. Hoewel het dit jaar door Corona anders is dan normaal, wil men het  in- en rondom het huis wel gezellig maken. Een kerstboom kan daar natuurlijk niet bij ontbreken. Wilt u het dit jaar groots aanpakken en past de kerstboom niet in de auto? Huur dan voordelig een busje bij Europcar.

Een busje huren voor ruimer vervoer

Heeft u een bestelbus of verhuiswagen nodig? Om bijvoorbeeld uw kerstboom of andere grote spullen te vervoeren? Huur dan nu voordelig een bestelbus of verhuiswagen. Europcar heeft verschillende type bussen in haar vloot met laadvolume naar keuze. 

Veilig eropuit

Het is voor te stellen dat u het openbaar vervoer in deze periode liever vermijdt, maar dat u wel even op uit wilt.  Met een huurauto van Europcar beperkt u contact met anderen en komt u toch nog op uw bestemming. Daarom ontvangt u tot 13 december a.s. ook 25% korting bij het huren van een personenauto.  

Vragen over het huren van een auto?

Een personenauto, bestelbus of verhuiswagen huren doet u bij Europcar gemakkelijk en snel online. U selecteert uit ons ruime wagenpark een voertuig naar keuze, haalt deze op bij een van onze vestigingen bij u in de buurt en rijdt meteen weg naar uw bestemming. Heeft u vragen over het online reserveren van uw bestel- of verhuisauto? Onze medewerkers van het Call Center staan u graag te woord via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

Veiligheid staat voorop

De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Europcar heeft daarom natuurlijk ook de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM. We hebben onze hygiënemaatregelen aangescherpt: extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklinken, pinapparaten, touchscreens van koffieapparaten, balies etc.) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen. Lees meer over onze aangepaste maatregelen.

Alle nieuwsberichten