Auto huren voor een leuke vakantie in eigen land

Auto huren voor een leuke vakantie in eigen land

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 30 juli 2020

Alle schoolvakanties zijn begonnen. In deze onzekere gekke tijd kiezen veel mensen voor een vakantie in eigen land. Een paar dagen naar een vakantiepark, een stedentrip of regelmatig een gezellig dagje weg. Voor elke gelegenheid heeft Europcar een passende auto.

Vakantie vieren in Nederland

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een vakantie in Nederland en nu met de coronacrisis blijven nog meer mensen in eigen land. Nederland heeft voor ieder wat wils. Bent u een liefhebber van de natuur? Dan is de Posbank vlakbij Arnhem een prachtige plek om vakantie te vieren. De mooie natuur doet u vergeten dat u in Nederland bent en met een huurauto van Europcar rijdt u door de meest idyllische wegen van de omgeving.  Of liever een strandvakantie? Daarvoor hoeft u niet per se naar de Spaanse Costa’s. Een strandhuisje in Zoute Lande geeft het ideale vakantiegevoel en is het prima vertoeven onder de Nederlandse zon. Ook voor een shoppingtrip heeft ons land veel te bieden. Struin bijvoorbeeld alle grote streden af tijdens een weekje weg in de omgeving van Utrecht. Lekker centraal gelegen en voor de rust plan je gewoon een dagje naar de Utrechtse Heuvelrug.

De zomer dichtbij huis

Blijft u deze zomer thuis? Natuurmonumenten biedt gratis het Super Zomerpakket aan voor kinderen van 0 t/m 12 jaar met leuke doe-tips voor in en om het huis. Dit pakket geeft inspiratie om op avontuur te gaan met de kinderen in de natuur. In de tuin, de straat, het park of het bos.  Bijvoorbeeld door het klimmen in bomen, het maken van een bijenhotel of rollen door het gras. Het is heerlijk om in de natuur bezig te zijn en ook nog eens harstikke gezond.

Vraag hier het gratis zomerpakket aan van Natuurmonumenten.

Auto huren deze zomer

Deze zomer heeft Europcar voor elke gelegenheid een passende auto. Een handige kleine auto voor een dagje weg, een ruime gezinsauto voor een (mid)weekje weg of een verhuisbus om uw verhuizing op rolletjes te laten lopen. Wist u dat Europcar u tijdelijk de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van het thuisbrengen en/of thuis ophalen van uw huurauto? Voor slechts € 19,36 bespaart u tijd en stress. Wel zo gemakkelijk en fijn.

 

Alle nieuwsberichten