Auto huren voor de zomervakantie door Europa

Auto huren voor de zomervakantie door Europa

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 4 juni 2020

Het kan weer! Nu de coronamaatregelen langzamerhand versoepelen is het per 15 juni mogelijk om door de meeste Europese landen te reizen. Steeds meer landen stellen de grenzen open voor toerisme en familiebezoek dus kunnen we weer lekker op vakantie deze zomer.

Toegestane landen om te bezoeken tijdens de zomervakantie

Niet alle Europese landen hebben de grenzen opengesteld. Onder meer Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk blijven voorlopig nog op slot. Wel is het toegestaan om vakantie te vieren in de Benelux, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Portugal.

Goed om te weten: Bij terugkomst van uw vakantie hoeft u niet meer twee weken in quarantaine te gaan, deze verplichting komt te vervallen.

De aankomende weken nemen de volgende landen een besluit over het openstellen van de grenzen aan Nederlandse toeristen: Finland, Ierland en Noorwegen. De verwachting is dat ook deze landen snel weer open gaan voor toerisme.

Auto huren bij Europcar, nu extra voordelig

Na een lange periode van thuiszitten kunnen we er eindelijk weer op uit! Daarom biedt Europcar u nu 10% korting op een huurauto naar keuze. Ga extra voordelig op weg en ontdek de mooiste plekken van Europa voor een leuke zomervakantie.

Genoeg keuze uit ons veelzijdige wagenpark

Ons wagenpark biedt volop keuze voor een roadtrip door Europa. Heeft u behoefte aan grotere laadruimte? Huur dan een Peugeot 5008 of een Opel Insignia. Hier kunt u met gemak alle bagage in kwijt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een kleinere stadsauto waarmee u eenvoudig door de smallere straten navigeert, zoals een Toyota Aygo. Bekijk ons wagenpark om een keuze te maken. Brengt u liever de huurauto terug naar een andere vestiging? Dat kan via onze one way service.

Veilig een auto huren

De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Europcar neemt daarom natuurlijk ook maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM. We hebben onze hygiënemaatregelen aangescherpt: extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklinken, pinapparaten, touchscreens van koffieapparaten, balies etc.) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen. Lees meer over onze aangepaste maatregelen.

Ga naar een van onze vestigingen bij u in de buurt of boek online uw huurauto. Ook kunt u telefonisch boeken via ons Call Center op telefoonnummer 088-9005555. Alle huurauto’s in het jonge wagenpark van Europcar zorgen er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen en zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met ons Call Center.

Alle nieuwsberichten