Auto huren om te verhuizen? Europcar helpt u verder!

Auto huren om te verhuizen? Europcar helpt u verder!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 6 augustus 2020

Waarschijnlijk bent u al een tijdje op zoek geweest naar nieuwe woonruimte en eindelijk heeft u deze gevonden. Gefeliciteerd! Nu denkt u vast, wat moet ik allemaal regelen en wat heb ik nodig? Lees hier handige tips over het huren van een verhuisauto of busje die we u graag willen meegeven voor een soepele verhuizing. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk!

Verhuisauto huren bij Europcar

Alle dozen ingepakt en wel? Mooi! Dan zit het grootste gedeelte er al lekker op. Nu nog uw spullen van A naar B verhuizen. Heeft u een verhuisauto nodig? Bij Europcar vindt u allerlei type verhuisauto’s- en bestelbusjes die passen bij uw situatie. Bovendien mag u met uw rijbewijs B in deze busjes rijden dus heeft u geen speciaal rijbewijs nodig! Heeft u veel spullen te vervoeren? Kies dan bijvoorbeeld voor een Fiat Ducato. Deze verhuisauto heeft een grote laadruimte waar u de verhuisdozen makkelijk in kwijt kan. Of liever iets kleiner? Een Mercedes Vito is wellicht een goede optie. Bekijk ons brede wagenpark aan bestel- en verhuisauto’s om een keuze te maken. Goed om te weten: onze verhuisauto’s kunt u ook van de binnenkant bekijken. U kunt dan makkelijker inschatten hoeveel laadruimte u nodig heeft en of alles er in past. Bovendien zijn al onze voertuigen inclusief WA- en inzittendenverzekering en voorzien van een BOVAG 5 sterren kwalificatie.

Tips bij het huren van een busje om te verhuizen

Niet alleen het huren van een verhuisauto of busje is een optie. Om uw verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij u ook de mogelijkheid om verhuisartikelen te huren. U kunt naast uw busverhuur ook bij Europcar terecht voor het huren van verhuisartikelen zoals steekkarren, traplopers, meubelplateau's en verhuisdekens. Daarnaast verkoopt Europcar verhuisdozen zodat u alles overzichtelijk kan inpakken en verhuizen.

Verhuizen? Neem contact met ons op

Heeft u een goede keuze uit ons wagenpark kunnen vinden en wilt u graag een busje huren voor uw verhuizing? Het huren van een bus is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest! Maak uw reservering online, in één van onze vestigingen of telefonisch via het Call Center op 088 – 9005555. Of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 

Alle nieuwsberichten