Accor Hotels

Accor Hotels

088 - 9005555 Mail ons
Accor Hotels

Europcar voordeel bij Accor Hotels

Europcar adviseert Accor Hotels voor al uw vakanties. Accor is wereldwijd een toonaangevende hotelketen met ruim 4100 hotels in 90 landen. Accor is de overkoepelende keten van onder andere de hotels: Sofitel, Pullman, Mercure, Novotel & Ibis.

Als Europcar Funway- of Privilegekaarthouder krijgt u bovendien voordeel op uw hotelovernachtingen. Kijk naar de beschikbaarheid tijdens de gewenste vakantieperiode en pak uw voordeel!

Novotel direct reserveren
Kijk op onze internationale website om direct online een hotelovernachting te reserveren. Boek eerder en betaal minder. Wie ten minste 21 dagen voor aankomst reserveert via de website van Novotel (link naar www.novotel.com), profiteert van de Novotel Early Breaks, met spotprijzen voor supervakanties.

Het Novotel designconcept
Strak, licht, ruim, fris en efficiënt. Novotel loopt voorop met de permanente innovatie van de hotelkamer. ‘Novation’ noemt Novotel dat ijzersterke designconcept. Het is gebaseerd op continue onderzoek naar de leefgewoonten van gasten zoals u.

Daarom staat alles in het teken van ontspanning, comfort, gezondheid en welzijn. Tot in de details, 24 uur per etmaal. Want u bepaalt toch zeker zelf wel waarin u wilt leven?

Novotel´s hotelkamer van morgen is nu al beschikbaar in de bijna 400 viersterrenhotels, in 60 vakantielanden. Voor u en, gratis, voor twee kinderen tot 16 jaar. Novotel is te vinden in stadscentra, maar ook langs kusten en in de bergen. En altijd goed bereikbaar, met de auto en vanaf het treinstation en vliegveld.

Meer informatie over Accor Hotels >