6 persoons busje huren voor een top wintersport vakantie

6 persoons busje huren voor een top wintersport vakantie

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 27 februari 2020

Met z’n zessen op skivakantie? Dan kunnen jullie wel een busje met een grote laadruimte gebruiken. Bij Europcar huurt u eenvoudig en snel een 6 persoons busje voor de wintersport. Gaat u met een grotere groep op vakantie? Ook dan hebben wij een busje die u kunt huren dat bij u past. Wij leggen in dit blog graag aan u uit hoe gemakkelijk het is om een busje te huren voor de wintersport.

Busje huren voor de wintersport

Opzoek naar een personenbus voor een onvergetelijke skivakantie met vrienden en familie? Europcar beschikt over een breed wagenpark aan personenauto’s en personenbussen. Een busje huren doet u gemakkelijk online, telefonisch of in één van onze vestigingen. Gaat u op wintersport, dan is het handig als u over een busje beschikt met veel bagageruimte. Wij beschikken over 6, 7 en 9 persoons busjes zodat u met een grote groep mensen op wintersport kunt gaan. Een busje huren bij Europcar betekent bovendien dat u altijd gegarandeerd bent van een nieuwe bus zodat u comfortabel naar uw wintersportbestemming rijdt.

De volgende personenbussen vindt u in ons wagenpark:

  • Peugeot 5008, 5 persoons bus
  • Renault Espace, 7 persoons bus
  • Volkswagen Transporter, 6 persoons bus
  • Opel Vivaro, 9 persoons bus
  • Mercedes Benz, 9 persoons bus

Al deze bussen kunt u huren tegen een aantrekkelijk tarief.

Extra opties bij uw autohuur

Reist u af naar een winterse bestemming dan kunt u op aanvraag een busje huren met all-season banden. Deze banden zijn voorzien van het 3PMSF-symbool en daarmee goedgekeurd als winterband voor landen zoals Duitsland. Bij uw bus verhuur kunt u ook kiezen voor extra’s zoals kinderzitjes, navigatie, veiligheidskit of extra bestuurders. Al deze extra opties om een busje te huren kunt u eenvoudig toevoegen aan uw (online) aanvraag.

Alle nieuwsberichten