088 - 9005555 Mail ons

Een bus huren bij Rotterdam Haven

Is een bestelauto te klein en heeft u nog ruimer vervoer nodig? De Europcar vestiging Rotterdam Haven is anders dan anders. Deze vestiging richt zich namelijk specifiek op vrachtwagens en bestelwagens. Met deze truckvestiging kunnen wij u nog beter en sneller van dienst zijn vanuit de havens van Rotterdam. 

Bij het huren van een vrachtauto dient u altijd uw chauffeurspas en een geldig rijbewijs te tonen. Let op! 1 dag huur is 1 kalenderdag. Voor onze tarieven en het reserveren van de vrachtauto's kunt u contact opnemen via telefoonnummer 010-2430296.

Eenvoudig trucks huren in Rotterdam Haven

Met de nieuwe vestiging wordt het heel eenvoudig om een bedrijfswagen te huren in het kolossale havengebied. De centrale locatie op de Driemanssteeweg in Rotterdam, deelt Europcar samen met goede relatie Truckland. Hier leveren en onderhouden zij alle bestelauto’s en trucks. Dankzij de multi-brand filosofie, full care service en reparatie is iedere vervoerswens passend in te vullen.

Vrachtauto huren bij Europcar

Wanneer u tijdelijk vervangend vervoer nodig heeft of bij overcapaciteit, kunt u terecht bij onze Europcar vestiging aan de Rotterdamse haven. Bij Europcar huurt u gemakkelijk een vrachtauto. Voor het huren van deze vrachtauto’s heeft u minimaal een C-rijbewijs nodig. Daarnaast dient u in het bezit te zijn van een digitale chauffeurspas bij het besturen van een vrachtauto

 

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Onze acties