088 - 9005555 Mail ons

Over een bus huren in Den Haag West

Een busje huren in Den Haag West? Huur eenvoudig en snel een bus bij Europcar. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, busverhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Den Haag en omstreken. Voor elk doeleinde is er een geschikte bus te vinden.

Liever een auto huren in Den Haag? Europcar biedt verschillende type huurauto’s tegen een voordelig tarief.

 

Busverhuur in Den Haag West

Voor busverhuur kunt u terecht bij Europcar Den Haag West. Heeft u een personenwagen met weinig laadruimte en bent u niet in het bezit van een rijbewijs voor een grote aanhanger? Dan biedt Europcar Autohuur Den Haag West een oplossing. Bij Europcar kunt u namelijk voordelig een bestelbus huren, die u met een rijbewijs B kunt besturen. U kunt dit busje huren voor een verhuizing, maar natuurlijk ook voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld voor een familievakantie of -uitje kunt u hier een personenbusje huren. U bent vanuit Den Haag namelijk ook zo in Rotterdam, Zeeland, Amsterdam en Utrecht.

Wist u dat?

Alle bussen in het jonge wagenpark van Europcar Den Haag zorgen er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Daarnaast zijn alle huurbussen waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurbus. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Den Haag biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het busje huren in Den Haag voor extra opties te kiezen bij uw huurbus. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u verhuizen? Bij Europcar busverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om verhuisartikelen te reserveren om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals steekkarren, traplopers, meubelplateaus, verhuisdekens, verhuisdozen en tape. Deze extra opties kunt u aanvinken tijdens het online boeken van de huurbus, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Heeft u graag meer informatie omtrent een busje huren in Den Haag Centrum of West? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over busverhuur graag.

Huurbus terugbrengen

Bij Europcar Den Haag, kunt u uw huurbus gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de bus terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Den Haag Centrum? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Vind de bus die past bij uw situatie

Wij beschikken over diverse type busjes in ons veelzijdige wagenpark. Zo is er altijd een bus te vinden die past bij uw situatie. Europcar heeft 6 persoons busjes, 7 persoons busjes, 8 persoons busjes en 9 persoons busjes voor het vervoer van een groter aantal personen. Geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepsreizen of speciale gelegenheden. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een Opel Vivaro. Heeft u een ruimer laadvermogen nodig dan kunt u ook een busje huren met een inhoudscapaciteit variërend van 3m3 tot 18m3. Perfect voor verhuizingen en ander groot vervoer. Zoals een Fiat Ducato, VW Transporter of een Iveco Daily. Mocht u een nog groter laadvermogen nodig hebben dan biedt Europcar Amsterdam u ook de mogelijkheid om een vrachtauto te huren. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas.

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Onze acties