088 - 9005555 Mail ons

Een bus huren in Amsterdam Zuid-Oost, dit moet u weten

Bevindt u zich in de regio Amsterdam Zuid en heeft u busje nodig? Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, busverhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Huur eenvoudig en snel een bus bij Europcar in Amsterdam West. Uit ons grote wagenpark kiest u het type busje wat bij uw situatie past en reserveert eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam en omstreken. Voor elk doeleinde is er een geschikte bus te vinden.

Heeft u geen busje nodig en wilt u een auto huren in Amsterdam? Europcar biedt verschillende type huurauto’s tegen een voordelig tarief.

 

Waar vind ik de vestiging?

Europcar Amsterdam Zuid-Oost is gelegen vlakbij het Arena Park en de Bijlmer. Hierdoor kunt u een busje bij Amsterdam Zuid-Oost ophalen met het openbaar vervoer en kunt u nadat u de huurbus weer heeft ingeleverd gemakkelijk verder reizen.

Busverhuur in Amsterdam regelt u ook bij Europcar Amsterdam Overtoom en Amsterdam West.  Huur een busje tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Altijd een jonge bus om snel op uw bestemming te komen

Met busverhuur bij Europcar beschikt u altijd over een jonge bus om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle bussen  waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval.
 

Het is mogelijk om bij het busje huren in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurbus. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Bij Europcar busverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om verhuisartikelen te reserveren om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals steekkarren, traplopers, meubelplateaus, verhuisdekens, verhuisdozen en tape. Deze extra opties kunt u aanvinken tijdens het online boeken van de huurbus, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurbus. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Amsterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Heeft u graag meer informatie omtrent een busje huren? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over busverhuur graag.

 

Waar kan de huurbus worden teruggebracht?

Bij Europcar Nederland kunt uw huurbus gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever het busje terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Amsterdam Zuid-Oost? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

 

Geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepsreizen of speciale gelegenheden

Door de diverse type busjes in ons veelzijdige wagenpark, is er altijd een bus te vinden die past bij uw situatie. Europcar heeft 6 persoons busjes, 7 persoons busjes, 8 persoons busjes en 9 persoons busjes voor het vervoer van een groter aantal personen. Geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepsreizen of speciale gelegenheden. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een Opel Vivaro. Heeft u een ruimer laadvermogen nodig dan kunt u ook een busje huren met een inhoudscapaciteit variërend van 3m3 tot 18m3. Perfect voor verhuizingen en ander groot vervoer. Zoals een Fiat Ducato, VW Transporter of een Iveco Daily. Mocht u een nog groter laadvermogen nodig hebben dan biedt Europcar Amsterdam u ook de mogelijkheid om een vrachtauto te huren. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas.

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Onze acties