088 - 9005555 Mail ons

Een bus huren in Amsterdam West

Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, busverhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Huur eenvoudig en snel een bus bij Europcar in Amsterdam West. U  kiest uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveert eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam en omstreken. Voor elk doeleinde is er een geschikte bus te vinden.

Heeft u geen busje nodig en wilt u een auto huren in Amsterdam? Europcar biedt verschillende type huurauto’s tegen een voordelig tarief.

 

Hoe bereikt u de vestiging met het OV?

Al onze vestigingen van Europcar Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken. Wilt u een bus huren in Amsterdam West en u reist met het openbaar vervoer? Laat het ons weten en wij komen u ophalen bij station Sloterdijk. Wij maken onze vestigingen graag toegankelijk voor iedereen en bieden daarom een gratis Shuttle dienst aan vanaf station Sloterdijk.

Busverhuur in Amsterdam regelt u ook bij Europcar Amsterdam Zuid, Amsterdam Overtoom en Amsterdam Zuid-Oost.  Huur een busje tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Onze acties