088 - 9005555 Mail ons

Bus huren bij Amsterdam Overtoom

Busje huren in Amsterdam Overtoom in het centrum voor ruimer vervoer? Huur eenvoudig en snel een bus bij Europcar. Voor een verhuizing, het vervoeren van een grote groep personen, zakelijk of privé, busverhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Amsterdam en omstreken. Boek uw bus bij Europcar busverhuur Amsterdam Overtoom gemakkelijk telefonisch of online. Voor elk doeleinde is er een geschikte bus te vinden.

Liever een auto huren in Amsterdam? Europcar biedt verschillende type huurauto’s tegen een voordelig tarief.

 

Hoe bereik je de vestiging?

De vestigingen van Europcar Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken, zo ook onze locatie aan de Overtoom gelegen in het centrum van de stad. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk zodat er in de meeste gevallen een vestiging is bij u in de omgeving. Een bus huren in Amsterdam aan de Overtoom gaat dus gemakkelijk en snel. Deze locatie is met het OV te bereiken: de tram stopt voor de vestiging dus u haalt de huurbus eenvoudig op.

Busverhuur in Amsterdam regelt u ook bij Europcar Amsterdam Zuid (Rai), Amsterdam West en Amsterdam Zuid-Oost.  Huur een busje tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Huurbus ophalen

Busverhuur aan de Overtoom Amsterdam doet u gemakkelijk en snel bij Europcar. Een busje huren om de omgeving van Amsterdam beter te verkennen of heeft u ruimer vervoer nodig? De vestiging Europcar Overtoom biedt diverse oplossingen voor busverhuur.

Heeft u graag meer informatie omtrent een busje huren in Amsterdam Overtoom of Centrum? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over busverhuur graag.

Alle bussen in het jonge wagenpark van Europcar Amsterdam Overtoom zorgen er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw busverhuur beschikt u altijd over een jonge bus om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle bussen  waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurbus. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Amsterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het busje huren in Amsterdam voor extra opties te kiezen bij uw huurbus. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u verhuizen? Bij Europcar busverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om verhuisartikelen te reserveren om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals steekkarren, traplopers, meubelplateaus, verhuisdekens, verhuisdozen en tape. Deze extra opties kunt u aanvinken tijdens het online boeken van de huurbus, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt.

Huurbus inleveren

Een bus huren bij Europcar Amsterdam Overtoom in het centrum zorgt ervoor dat u altijd beschikt over een jonge bus en u kunt deze gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de huurbus terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Amsterdam Overtoom? Dat is mogelijk met onze one way service. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Busjes collectie

Wij beschikken over diverse type busjes in ons veelzijdige wagenpark. Zo is er altijd een bus te vinden die past bij uw situatie. Europcar heeft 6 persoons busjes, 7 persoons busjes, 8 persoons busjes en 9 persoons busjes voor het vervoer van een groter aantal personen. Geschikt voor vrijgezellenfeestjes, groepsreizen of speciale gelegenheden. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een Opel Vivaro. Heeft u een ruimer laadvermogen nodig dan kunt u ook een busje huren met een inhoudscapaciteit variërend van 3m3 tot 18m3. Perfect voor verhuizingen en ander groot vervoer. Zoals een Fiat Ducato, VW Transporter of een Iveco Daily. Mocht u een nog groter laadvermogen nodig hebben dan biedt Europcar Amsterdam u ook de mogelijkheid om een vrachtauto te huren. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas.

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Onze acties