088 - 9005555 Mail ons

Een bus huren bij Europcar Amsterdam

Busje huren in Amsterdam? Bij Europcar huurt u eenvoudig en snel een bus. Boek uw busje bij Europcar autoverhuur gemakkelijk telefonisch of online. Wij beschikken over een ruim wagenpark aan verschillende soorten bussen. Voor elk doeleinde is er een passende bus te huren. Een bus huren in Amsterdam doet u bij Europcar Amsterdam Overtoom, Amsterdam Zuid (Rai), Amsterdam West en Amsterdam Zuid-Oost. Profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa en huur een bus tegen een scherpe prijs. Bij ons beschikt u altijd over een jonge bus welke u eenvoudig weer inlevert bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de bus terug naar een andere vestiging dan dat u de bus heeft opgehaald? Dat kan met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Bovendien beschikt Europcar van een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Een busje huren bij Europcar staat dus voor kwaliteit en gemak.

De voordelen van een busje huren

Vervoer nodig in Amsterdam voor een grote groep mensen? Bij Europcar kunt u een busje huren waar gemakkelijk 5 tot 9 personen in passen. Anders dan een auto huren in Amsterdam, biedt bus verhuur bij Europcar Amsterdam de uitkomst om grotere groepen personen te vervoeren. Ook voor een verhuizing is het ideaal om gebruik te maken van een verhuiswagen of bestelauto. Europcar maakt uw verhuizing graag gemakkelijk. Zakelijk of privé, bij Europcar huurt u voor iedere gelegenheid een bus naar keuze. Kies uit ons brede wagenpark het soort busje wat het beste bij uw situatie past en reserveer gemakkelijk en snel online.

Een busje huren maar welke?

Een busje huren in Amsterdam biedt vele voordelen: U regelt bij Europcar heel eenvoudig het type bus dat past bij uw situatie. Zo bieden wij vervoer voor maximaal 9 personen tegen een aantrekkelijke prijs. Ideaal voor groepsreizen, vrijgezellenfeestjes, verhuizingen of andere doeleinden. In ons brede wagenpark bezitten wij allerlei type bussen. Gaat u verhuizen? U huurt een bestelauto of verhuisauto al vanaf 3m3. Ook grotere bestelauto’s met een laadvermogen tot 18m3 behoren tot ons wagenpark. Dit type busje kunt u huren met uw rijbewijs B. Huur bijvoorbeeld een Ford Connect, Opel Vivaro of Fiat Ducato als u ruimer vervoer nodig heeft. Indien u een nog groter laadvermogen nodig heeft dan biedt Europcar Amsterdam u ook de optie om een vrachtauto te huren. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas.

Heeft u vragen omtrent een busje huren in Amsterdam? Bekijk dan de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-900 55 55. Wij beantwoorden uw vragen over een bus huren graag.

Veilig op de rit met Europcar

Een bus huren bij Europcar Amsterdam zorgt er voor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Bij uw bus verhuur beschikt u altijd over een jong type busje om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle bussen waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde bus aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval.

Bij het huren van een busje geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de bus. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type busje dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Amsterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Het is mogelijk om bij het huren van een bus in Amsterdam voor extra opties te kiezen. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u verhuizen? Bij Europcar autoverhuur bieden we u ook de mogelijkheid om diverse verhuisartikelen te huren zoals steekkarren, traplopers, meubel plateau's en verhuisdekens. Deze extra opties kunt u aanvinken tijdens het online boeken van de bus, uw telefonische reservering of op de vestiging. Bij Europcar vinden wij het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Zakelijk een bus huren

Busje huren voor zakelijke doeleinden? Europcar biedt mogelijkheden voor zakelijke klanten. U kunt bijvoorbeeld ook op rekening rijden als u in het bezit bent van een eigen bedrijf met bijbehorend kvk-nummer. Interesse? Informeer voor de voorwaarden en tarieven bij onze afdeling Sales Support via telefoonnummer 088-900 55 20.

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Onze acties