Huur of lease een Fiat

Huur of lease een Fiat

088 - 9005530 Mail ons

Fiat lease of huur
U kunt bij Europcar al een Fiat huren voor minimaal 4 uur per dag. Huur goedkoop een compacte Fiat 500 of een Panda voor optimaal parkeergemak in de stad. Het is ook mogelijk (indien beschikbaar) om een Fiat te leasen met een Shortlease contract.  Lees verder

Fiat lease of huur
U kunt bij Europcar al een Fiat huren voor minimaal 4 uur per dag. Huur goedkoop een compacte Fiat 500 of een Panda voor optimaal parkeergemak in de stad. Het is ook mogelijk (indien beschikbaar) om een Fiat te leasen met een Shortlease contract. 

Huur voor uw woon-werkverkeer, de vakantie of uw werknemers de comfortabele Fiat Punto, Grande Punto of Bravo. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar bij Europcar Autoverhuur, waarbij de 4- en 5 deurs modellen over een grote bagageruimte beschikken.
 

Fiat leasen, GoforGreen
U kunt een energiezuinige Fiat huren uit het GoforGreen wagenpark. De Fiat 500 en de Fiat Punto zijn in het bezit van het A en B energielabel en hebben een aantrekkelijke bijtelling. Dat zorgt ervoor dat u op een goedkope manier een nuttige bijdrage kunt leveren aan een gezondere leefomgeving. Boek uw auto direct en eenvoudig online!

 

Lees minder
Geïnteresseerd?

Bel of mail

Bel of mail ons voor meer informatie of om te reserveren. sales@europcar.nl
+31 (0)88 - 900 55 30maandag - vrijdag 8:00 - 18:00 uur

Reserveer nu

Reserveringen van auto's tot een jaar kunt u direct online doen.De tarieven worden automatisch aangepast.
reserveer nu

Regel het nu

Wilt u zo snel mogelijk uw auto voor de deur hebben? We hebben maar enkele gegevens van uw nodig.
regel het nu

Bel me terug

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul uw telefoonnummer in en we bellen uiterlijk de volgende werkdag terug. Bel me terug