Bestelbus en busje huren in Utrecht

Bestelbus en busje huren in Utrecht

088 - 9005555 Mail ons

Woont u in Utrecht en wilt u daar een busje huren? Van verhuizing tot vrijgezellenfeest: Europcar heeft de oplossing. Bij Europcar kiest u uit ons uitgebreide wagenpark van personenbusjes, bestelbussen en verhuiswagens de bus die bij uw vervoersvraag past. U heeft 24 uur per dag toegang tot ons huuraanbod en kunt snel en eenvoudig online reserveren.

Een bus huren bij Europcar in Utrecht

Europcar heeft vestigingen in heel het land. U vindt ons in alle grote steden en bij de luchthavens Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Groningen. Onze vestiging in Utrecht bevindt zich aan de Amsterdamsestraatweg, ter hoogte van de Martin Ovenweg. Bekijk onze aanbiedingenpagina voor de huidige kortingsacties voor busjes.

Verhuiswagen huren in Utrecht

Voor het huren van een verhuisbus biedt Europcar in Utrecht prima mogelijkheden. Geef aan ons door welk formaat bus u nodig heeft en welke dag(en) u deze wilt gebruiken. Wij zorgen dat hij klaarstaat voor de verhuizing. Indien nodig inclusief steekkarren, traplopers, meubelplateau's en verhuisdekens, want die verhuren we ook. U kunt bij ons zelfs uw verhuisdozen kopen. De lege verhuiswagen rijdt u natuurlijk niet terug naar uw oude woonplaats. U kunt elke huurwagen van Europcar daar gewoon bij de dichtstbijzijnde vestiging inleveren.

In Utrecht een personenbus huren

Ook voor personenvervoer neemt u contact op met Europcar. Handgeschakeld of automaat, benzine of diesel, van 5 tot 9 personen: met een personenbus van Europcar brengt u uw passagiers snel, veilig en comfortabel waar ze willen zijn. Hier heeft u geen bijzonder rijbewijs voor nodig; ook de 9-persoons bus mag u gewoon rijden met uw rijbewijs B. Vraag de medewerkers van onze Utrechtse vestiging naar de mogelijkheden.

Speciaal voor de zakelijke huurder

Wanneer u in Utrecht een eigen bedrijf heeft en in het bezit bent van een kvk-nummer, dan behoort ook rekeningrijden tot de mogelijkheden. Informeer voor de tarieven en de voorwaarden bij onze afdeling Sales Support op telefoonnummer: +31 (0)88 - 900 55 20.