Bestelbus en busje huren in Rotterdam

Bestelbus en busje huren in Rotterdam

088 - 9005555 Mail ons

 Als u in Rotterdam een busje wilt huren, dan zit u goed bij Europcar. Bij Europcar huurt u snel en goedkoop een personenbusje, een bestelbus of een verhuiswagen. Kies uit ons wagenpark de bus die past bij uw vervoersvraag en reserveer snel en eenvoudig online! Van verhuizing tot vrijgezellenfeest: Europcar heeft de oplossing.

Europcar-vestigingen in Rotterdam

Europcar Autoverhuur biedt een landelijk dekkend netwerk voor de huur van personenauto’s en busjes. Vestigingen van Europcar vindt u in alle grote steden en bij de luchthavens Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Groningen. In Rotterdam vindt u ons bij Centraal Station, de luchthaven en in Rotterdam Zuid:
Vestiging Rotterdam Centraal Station
Vestiging Rotterdam the Hague Airport
Vestiging Rotterdam Zuid

In Rotterdam een verhuiswagen huren

Gaat u verhuizen en zoekt u in Rotterdam een verhuiswagen? Bij Europcar Rotterdam huurt u niet alleen de wagen, maar ook steekkarren, traplopers, meubelplateau's en verhuisdekens. En ook voor uw verhuisdozen kunt u bij ons terecht!

Personenbusjes huren in Rotterdam

U zoekt de beste manier om een groep personen van A naar B te vervoeren? Met de diverse personenbussen in ons wagenpark vindt u altijd de passende vervoersoplossing. Handgeschakeld of automaat, benzine of diesel en met extra bagageruimte of niet. Van pendelbus tot familieweekend: uw passagiers komen snel, veilig en comfortabel waar ze wezen moeten.

Ook voor zakelijk huren!

Voor zakelijke klanten heeft Europcar extra mogelijkheden. Heeft u een eigen bedrijf in Rotterdam en bent u in het bezit van een kvk-nummer? Dan behoort ook rekeningrijden tot de mogelijkheden. Bel voor voorwaarden en tarieven onze afdeling Sales Support op telefoonnummer: +31 (0)88 - 900 55 20.

Goedkoop een bus huren bij Europcar Rotterdam

Als u bij ons in Rotterdam een busje huurt, dan profiteert u altijd van onze zeer scherpe tarieven. En regelmatig hebben we speciale acties, met kortingen tot wel 25%! Weten welke acties er nu lopen? Bekijk onze aanbiedingenpagina voor de huidige acties. En wilt u altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen, abonneer u dan op onze nieuwsbrief!