Bestelbus en busje huren in Den Haag

Bestelbus en busje huren in Den Haag

088 - 9005555 Mail ons

 U wilt in Den Haag een busje huren? Van verhuizing tot vrijgezellenfeest: Europcar heeft de oplossing. Bij Europcar Den Haag kiest u uit ons uitgebreide wagenpark van personenbusjes, bestelbussen en verhuiswagens. U heeft 24 uur per dag toegang tot ons huuraanbod en kunt snel en eenvoudig online reserveren.

Europcar-vestigingen in Den Haag

Europcar heeft vestigingen in heel het land. U vindt ons in alle grote steden en bij de luchthavens Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Groningen. In Den Haag vindt u ons in Centrum en in West. Kies uw vestiging:
Vestiging Den Haag Centrum
Vestiging Den Haag West

In Den Haag een verhuiswagen huren

Voor het huren van een verhuisbus biedt Europcar in Den Haag uitstekende mogelijkheden. Geef aan uw vestiging door welk formaat bus u nodig heeft en welke dag(en) u deze wilt gebruiken. Wij zorgen dat hij voor uw verhuizing klaarstaat. We maken uw verhuizing graag zo gemakkelijker mogelijk. Daarom huurt u bij Europcar ook steekkarren, traplopers, meubelplateau's en verhuisdekens. U kunt bij ons zelfs uw verhuisdozen kopen.

Personenbusjes huren in Den Haag

Geen spullen maar personen te vervoeren? Ook voor de beste manier om een groep personen van A naar B te vervoeren neemt u contact op met Europcar. Handgeschakeld of automaat, benzine of diesel en met extra bagageruimte of niet: met een personenbus van Europcar brengt u uw passagiers snel, veilig en comfortabel waar ze willen zijn.

Ook voor zakelijk huren

Wanneer u in Den Haag een eigen bedrijf heeft en in het bezit bent van een kvk-nummer, dan is het bij Europcar ook mogelijk om op rekening te rijden. Informeer voor de tarieven en de voorwaarden bij onze afdeling Sales Support via telefoonnummer: +31 (0)88 - 900 55 20.

Extra korting bij Europcar Den Haag

Als u bij één van onze vestigingen in Den Haag een busje huurt, dan profiteert u natuurlijk sowieso van onze zeer scherpe tarieven. Maar regelmatig hebben we daarbij nog speciale acties, met kortingen die kunnen oplopen tot wel 25%. Bekijk onze aanbiedingenpagina voor de huidige acties.