Bestelbus en busje huren in Amsterdam

Bestelbus en busje huren in Amsterdam

088 - 9005555 Mail ons

 Wilt u in Amsterdam een busje huren? Voor vervoeren van een groep mensen of voor een verhuizing, zakelijk of privé: Europcar heeft de oplossing. Bij Europcar huurt u snel en goedkoop een personenbusje, een bestelbus of een verhuiswagen. Kies uit ons wagenpark de bus die past bij uw vervoersvraag en reserveer snel en eenvoudig online!

Europcar-vestigingen in Amsterdam

In Nederland biedt Europcar Autoverhuur de mogelijkheid om door middel van een landelijk dekkend netwerk een auto te huren vanaf verschillende vestigingen en vanaf de luchthavens Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Groningen. In Amsterdam vindt u ons op de Overtoom, op Schiphol en in Zuid-Oost:
Vestiging Amsterdam
Vestiging Amsterdam Schiphol Airport
Vestiging Amsterdam Zuid Oost

Een verhuiswagen huren in Amsterdam

Gaat u binnenkort verhuizen? Europcar maakt uw verhuizing graag gemakkelijk. Voor een dag of een paar dagen huurt u bij Europcar in Amsterdam eenvoudig een bestelauto waarmee u al uw spullen veilig vervoert. Daarnaast kunt u bij Europcar ook steekkarren, traplopers, meubelplateau's en verhuisdekens huren. En ook voor de aankoop van verhuisdozen kunt u bij ons terecht!

In Amsterdam een personenbusjes huren

Zakelijk of particulier een groep vervoeren? Van groepsvakantie tot pendelbus: met diverse personenbussen in ons wagenpark met plaats voor 5-9 personen, vindt u altijd de oplossing waar u naar zoekt. Met ruimte uw passagiers én hun bagage. Dat reist wel zo comfortabel.

Goedkoop een busje huren bij Europcar Amsterdam

Een busje huren bij Europcar hoeft helemaal niet duur te zijn. En dankzij onze speciale acties heeft u regelmatig nog eens extra korting tot wel 25% op de huurprijs! Bekijk onze aanbiedingenpagina voor de huidige acties. Wilt u altijd op de hoogte zijn van onze aanbiedingen? Neem dan onze nieuwsbrief.

Ook voor zakelijk huren!

Voor zakelijke klanten heeft Europcar extra mogelijkheden. Heeft u een eigen bedrijf en bent u in het bezit van een kvk-nummer? U kunt dan ook op rekening rijden. Informeer voor de tarieven en de voorwaarden bij onze afdeling Sales Support via telefoonnummer: +31 (0)88 - 900 55 20.