088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Auto huren in Utrecht

Stel u heeft een rijbewijs, maar geen behoefte om een eigen auto aan te schaffen, omdat u alles op de fiets doet of met het openbaar vervoer. Heeft u toch een auto nodig voor bijvoorbeeld een vakantie of een dagje uit? Dan huurt u deze eenvoudig bij Europcar. Woont u in Utrecht of omgeving, ga dan naar Europcar Autoverhuur in Utrecht voor een voordelige huurauto.

Meerdere vestigingen voor autohuur in Utrecht

Om een auto te huren in Utrecht kunt u terecht bij de vestigingen Utrecht (aan de Amsterdamsestraatweg) en Zeist (te vinden aan de Utrechtseweg). U kunt de huur van de auto ook regelen via het internet en vervolgens de auto bij één van deze vestigingen ophalen.

Op vakantie met een huurauto

U kunt kiezen uit diverse huurauto’s in Utrecht. Het uitgebreide wagenpark biedt een ruime keuze voor diverse gelegenheden, maar altijd tegen een scherpe prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit kleine auto’s voor maximaal vier personen tot grote SUV’s waar u gemakkelijk met zijn negenen in plaats kunt nemen. Ideaal voor een gezinsvakantie of een dagje weg.

Busje huren voor een verhuizing

Wist u dat u bij Europcar ook goedkoop een bestelbus kunt huren? Dat is handig om bijvoorbeeld meubels te verhuizen of uw studerende kind te helpen de studentenkamer in te richten.

Heeft u uw keuze gemaakt voor een auto? Boek deze dan direct online.

Onze acties