088 - 9005555 Mail ons

Waarom Europcar

  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa
  • Inleveren bij elke NL stadsvestiging
  • Altijd een scherpe prijs
  • BOVAG 5 sterren kwalificatie

Klantbeoordelingen

Autoverhuur in Rotterdam Zuid? Dit moet u weten

Een auto huren in Rotterdam Zuid? Dat kan eenvoudig bij Europcar autoverhuur. U boekt uw huurauto bij Europcar gemakkelijk online of telefonisch. Daarnaast beschikken wij over een veelzijdig wagenpark. Zo kunt u voor elk doeleinde een geschikte auto te vinden. Autoverhuur in Rotterdam regelt u bij Europcar  Rotterdam Zuid, Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Alexander en Rotterdam Airport. Huur een auto tegen een scherpe prijs en profiteer van gratis 24/7 pechhulp in Europa.

Heeft u veel spullen te vervoeren zoals koffers, tenten, instrumenten of verhuisdozen,  dan kunt u bij Europcar Autoverhuur in Rotterdam Zuid ook een busje huren. Bus verhuur bij Europcar biedt u de oplossing. Kies uit ons grote wagenpark het type busje wat bij uw situatie past en reserveer eenvoudig online uw bestelbus, personenbusje of verhuiswagen voor het vervoer in Rotterdam en omstreken.

Heeft u vragen omtrent een auto huren in Rotterdam? Wellicht zit uw vraag tussen de veel gestelde vragen op onze FAQ pagina of neem telefonisch contact op met de klantenservice via telefoonnummer 088-9005555. Wij beantwoorden uw vragen over autoverhuur graag.

Bereikbaarheid Europcar Rotterdam Zuid

Onze vestiging Rotterdam Zuid is gelegen vlakbij Station Rotterdam Zuidplein. Hierdoor kunt u de huurauto bij Rotterdam Zuid ophalen met het openbaar vervoer en kunt u nadat u de huurauto weer hebt ingeleverd gemakkelijk verder reizen. Een auto huren in Rotterdam Zuid is daardoor voor iedereen toegankelijk.

Een passende auto voor elke gelegenheid

De vestiging Europcar Rotterdam Zuid biedt diverse oplossingen voor autoverhuur. Voor een dagje uit, voor woon-werkverkeer, maar ook voor vakantie. Wij beschikken over diverse type huurauto’s in ons veelzijdige wagenpark. Voor elke gelegenheid vindt u een passende auto.

Vanuit Rotterdam reist u gemakkelijk naar Zeeland, Noord-Brabant en natuurlijk andere plaatsen in Zuid-Holland. Ook bent u snel in diverse badplaatsen of bij Hoek van Holland om met de boot over te varen naar Engeland. Met uw huurauto vanuit Rotterdam-Zuid bent u snel bij diverse mooie bezienswaardigheden. En als u toch onderweg bent, dan kunt u ook een bezoek brengen aan Diergaarde Blijdorp.

In het wagenpark van Europcar Rotterdam Zuid  zorgen alle huurauto’s ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op rijdt. Bij uw autoverhuur beschikt u altijd over een jonge auto om snel op uw bestemming te komen. Zo zijn alle huurauto’s waarover wij beschikken standaard WA- verzekerd: met deze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. De premie voor deze WA- verzekering is in onze huurtarieven standaard inbegrepen. Ook de schade inzittendenverzekering (SVI) zit standaard inbegrepen. Deze verzekering stelt een inzittende (waaronder de bestuurder) schadeloos wanneer deze schade oploopt na een ongeval. Lees meer over de verzekeringen van uw huurauto.

Bij het huren van een auto geldt een standaard Eigen Risico in geval van diefstal of per schadegeval van de huurauto. Bij schade kunt u denken aan deuken, krassen, lekke band, diefstal, total loss etc. De hoogte van het Eigen Risico hangt af van het type auto dat u huurt en of u jonger of ouder dan 21 jaar bent. Europcar Rotterdam biedt u de mogelijkheid het Eigen Risico tijdens het maken van de reservering te verlagen.

Bij Europcar autoverhuur Rotterdam is het ook mogelijk om voor extra opties te kiezen bij uw huurauto. Denk hierbij aan All- season banden, extra bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen. Of gaat u op vakantie met de caravan? Bij Europcar autoverhuur  kunt u speciaal hiervoor een trekhaak te reserveren. Deze extra opties kunt u aangeven tijdens het online boeken van de huurauto, uw telefonische reservering of op de vestiging. Wij vinden het belangrijk dat u veilig de weg op gaat zodat uw reis zo comfortabel en aangenaam verloopt. Europcar is voorzien van een 5 sterren kwalificatie om hieraan te voldoen.

Huurauto inleveren bij Europcar

Bij Europcar Rotterdam kunt u de huurauto gemakkelijk weer inleveren bij elke Nederlandse stadsvestiging.  Breng u liever de huurauto terug naar een andere vestiging dan bij Europcar Rotterdam Zuid? Dat is mogelijk met onze one way service.  Erg handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist van de ene naar de andere stad. Europcar beschikt bovendien over een BOVAG 5 sterren kwalificatie zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Onze acties